Stick Off pršilo pršilo za neboleče odstranjevanje obližev, 50 ml

Stick Off pršilo pršilo za neboleče odstranjevanje obližev, 50 ml

0 out of 5

8.65 

Stick Off je učinkovito pršilo za neboleče odstranjevanje vseh vrst obližev (tudi nikotinskih in hormonskih obližev), oblog in trakov.

Kategoriji: , Oznaki: , Nensi: 1035336

Opis

Medicinski pripomoček

Stick Off je učinkovito pršilo za neboleče odstranjevanje vseh vrst obližev (tudi nikotinskih in hormonskih obližev), oblog in trakov.

Ne vsebuje alkohola. Ne suši in ne draži kože. Ker se hitro posuši, omogoča takojšnjo ponovno uporabo obliža. Praktičen in preprost za uporabo. Lahko se poprši pod poljubnim kotom, zaradi česar je mogoča uporaba tudi na težko dostopnih mestih. Odličen za odstranjevanje močno lepljivih obližev.

 

Navodila za uporabo
– Popršite na zalepljeno oblogo/obliž.
– Počakajte nekaj sekund, dokler površina ni popolnoma navlažena, nato obliž nežno odstranite.
– Če je obliž zalepljen še posebej močno, lahko nanos ponovite.
– Pri odstranjevanju vodo-odpornih obližev, odluščite kotiček obliža in popršite med obližem in kožo.
–  Izdelek se izrazito hitro suši, zato ne vpliva na čas zamenjave obliža.
– Uporablja se lahko tudi za odstranjevanje lepljivih preostankov na koži.

 

Sestavine (INCI): Disiloksan

 

Opozorila: Ne uporabljajte izdelka, v kolikor je embalaža poškodovana. Ne uporabljajte pri osebah, ki so občutljive na katero od navedenih sestavin. V primeru alergijske reakcije se posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek je namenjen izključno zunanji uporabi. Izogibajte se kontaktu z očmi. Uporabljajte po navodilu. Le za zunanjo uporabo! Pozor: Lahko vnetljivo!
Shranjevanje in stabilnost: Vsebnik je pod pritiskom, zato ga je potrebno zaščititi pred sončno svetlobo in temperaturami nad 50 °C. Vsebnika tudi po uporabi ne prebadajte ali sežigajte. Ne pršite na odprti plamen ali žareče telo. Hraniti ločeno od virov vžiga – ne kaditi. Hraniti izven dosega otrok. Izdelka ne smete uporabljati po izteku roka uporabnosti, ki je natisnjen na vsebniku.

 

 

 

Lekarna Plavž

 

 

You've just added this product to the cart: