Hansaplast obliž za zmanjšanje brazgotin XL, 21 obližev

Hansaplast obliž za zmanjšanje brazgotin XL, 21 obližev

0 out of 5

39.72 

Obliž zmanjša opaznost privzdignjenih in obarvanih brazgotin.

Kategorija: Oznaki: , Nensi: 1056657

Opis

Medicinski pripomoček

  • Zmanjša opaznost privzdignjenih in obarvanih brazgotin.
  • Zmanjša debelino brazgotin, jih zmehča in posvetli.
  • Primeren za sveže in stare brazgotine.
  • Prvi rezultati so opazni po 3 do 4 tednih

Hansaplast obliž za zmanjšanje brazgotin je prozoren, samolepilen obliž iz poliuretana. Izdelki iz tega materiala se že vrsto let uporabljajo za profesionalno oskrbo ran. Obliž ne vsebuje nobenih aktivnih sestavin (zdravil), ki bi lahko povzročile neželene učinke. To je varen in uspešen način za učinkovito zmanjšanje privzdignjenih in obarvanih hipertrofičnih ali keloidnih brazgotin.

  • Diskreten prozoren obliž
  • Prijeten občutek udobja med uporabo
  • Zračen material
  • Enostavna uporaba, možnost prirezovanja na želeno velikost
  • Zelo prijazen do kože
Kako deluje obliž za zmanjšanje brazgotin?

Prozoren poliuretanski obliž je zasnovan tako, da tvori delno okluzivno bariero, ki izboljša vlaženje brazgotinastega tkiva. Poleg tega zviša temperaturo v tkivu brazgotine. To pomaga aktivirati naravni proces obnavljanja kože in spodbuja preoblikovanje brazgotine. Brazgotine postanejo bolj ploske, svetlejše in mehkejše.

Klinične študije so pokazale pozitivne rezultate po 8 tednih vsakodnevne uporabe vsaj 12 ur dnevno. Prvi rezultati so opazni po 3 do 4 tednih. Več kot 8-tedenska uporaba obliža lahko dodatno izboljša videz brazgotine.

Če je rana globoka, močno krvavi ali so vidni znaki okužbe, kot so rdečina, oteklina ali občutek toplote, obvezno obiščite zdravnika.
Čeprav so bili nasveti in namigi, ki so navedeni na tej spletni strani, zelo skrbno zbrani, nikakor ne nadomeščajo posveta z zdravnikom in zdravljenja. Če imate zdravstveno težavo ali sumite, da jo imate, se posvetujte z zdravnikom in upoštevajte njegova navodila ne glede na to, kaj ste prebrali na tej spletni strani.
Vedno natančno preberite in upoštevajte navodila za uporabo ali letake naših izdelkov.

Uporaba

Odstranite zaščitni papir z lepilne strani obliža. Obliž namestite na čisto in suho kožo, tako da je brazgotina povsem pokrita.

Če brazgotine ni mogoče v celoti prekriti, lahko namestite več obližev enega poleg drugega. Za manjše brazgotine lahko obliž prirežete na želeno velikost.

Obliž nosite najmanj 12 ur dnevno in ga vsak dan zamenjajte.

Velikost:  3 x 14.6 cm (21 obližev)

You've just added this product to the cart: