Hansaplast barvni obliži Be happy, 16 obližev

Hansaplast barvni obliži Be happy, 16 obližev

0 out of 5

2.51 

Tvoj obliž – tvoj stil! Obarvajte svoje življenje z novimi obliži »Be Happy«. Oskrba majhnih vsakdanjih ran je lahko prav zabavna!

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1054429

Opis

Medicinski pripomoček

Povsem nova linija barvnih obližev je zasnovana, da odraža vaše razpoloženje, oblačila in osebnost, ter vas opominja na najpomembnejšo stvar v življenju: Ne skrbi in bodi srečen!

Zaščito, ki ji zaupate, vam zagotavlja Hansaplast. Barve so varne, obliže pa je mogoče neboleče odstraniti. Material je prožen in vodoodporen, da zaščiti rane.

Uporaba

Prvi pogoj za optimalno celjenje je povsem čista rana. Rano očistite s Hansaplast sprejem za rane, da preprečite okužbo. Ko se krvavitev ustavi, sprej razpršite z razdalje približno 10 cm na celotno rano, da odstranite vso umazanijo in vidne delce. Po potrebi ponovite. Nato nežno osušite kožo in območje okrog rane.

Drugi korak je zaščita rane pred umazanijo in bakterijami, da omogočite nemoteno celjenje. Rano prekrijte s Hansaplast obližem, ki pa ga ne smete preveč raztegniti. Priporočamo, da obliž pustite na rani najmanj dva dni.

Natančno preberite navodila za uporabo, ki so navedena na embalaži naših izdelkov. Vsak obliž lahko uporabite samo enkrat.

Pomagajte rani, da se varno in hitro zaceli, ter zmanjšajte tveganje za nastanek brazgotine. Redno nanašajte Hansaplast mazilo za celjenje ran, dokler se rana popolnoma ne zaceli. Skrbno nanesite tanek sloj enkrat do dvakrat dnevno.  Poskrbite, da odprtina tube ne pride v stik z rano. Nanos redno ponavljajte, dokler se rana popolnoma ne zaceli. Hansaplast mazilo za celjenje ran se lahko uporablja na odprtih, majhnih površinskih ranah v kateri koli fazi procesa celjenja. Po potrebi lahko rano prekrijete s Hansaplast barvnim obližem ali standardnim obližem, kot so klasični, elastični in univerzalni obliži ter obliži za občutljivo kožo. Vsak obliž lahko uporabite samo enkrat.

Velikost: 19 x 72 mm

Pakiranje: 16 obližev

You've just added this product to the cart: