Ohropax Soft – mehki penasti čepki za ušesa, 10 čepkov

Ohropax Soft – mehki penasti čepki za ušesa, 10 čepkov

0 out of 5

3.21 

Ohropax Soft – mehki penasti čepki  se s konusno obliko odlično prilegajo sluhovodu in blažijo škodljive učinke hrupa.

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1009344Nensi: 1009344
Prikaži košarico

Opis

Ohropax Soft ušesni čepki omogočajo dobro zaščito pred hrupom.

Ime Ohropax je praktično postalo sinonim za ušesne čepke. Družinska tradicija in prvi patentirani ušesni čepki segajo že v daljno leto 1907.

Ohropax Soft so narejeni iz mehke pene, ki nudi dober oprijem v sluhovodu. Čepki so že predoblikovani v konusno obliko, zato sta njihova uporaba in prileganje sluhovodu toliko lažja.

Čepki so lepo gnetljivi in nudijo dobro zaščito pred hrupom. Če želimo sluhovod zaščititi pred vodo, so bolj primerni Ohropax voščeni ušesni čepki ali pa Ohropax volneni ušesni čepki za tuširanje.

 

Uporaba

Čepek med prsti »posvaljkajte« in ga vstavite v zunanji del sluhovoda in nežno pritisnite – pozor, ne pregloboko. Držite približno 30 sekund, tako da se čepek lahko prilagodi obliki vašega sluhovoda. Opravljeno! Čepke Ohropax Soft lahko uporabljate večkrat, t.j. do 3x. Priporočamo, da jih po uporabi operete v mlačni vodi z dodatkom blage milnice in posušite.

Na zunanji ovojnini so navedene vrednosti protihrupne zaščite pri različnih jakostih zvoka iz okolice in različnih zvočnih frekvencah.

 

Neto vsebina: Pakiranje po 10 čepkov

 

Proizvajalec: Ohropax GmbH, Wehrheim, Nemčija

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: