Ohropax Color – barvni penasti čepki za ušesa, 8 čepkov

Ohropax Color – barvni penasti čepki za ušesa, 8 čepkov

0 out of 5

3.00 

Ohropax Color – barvni penasti čepki atraktivnega izgleda se odlično prilegajo sluhovodu ter ščitijo pred učinkom hrupa in motečih zvokov.

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1007005Nensi: 1007005
Prikaži košarico

Opis

Ohropax Color ušesni čepki omogočajo dobro zaščito pred hrupom.

Ime Ohropax je praktično postalo sinonim za ušesne čepke. Družinska tradicija in prvi patentirani ušesni čepki segajo že v daljno leto 1907.

Čepki Ohropax Color so narejeni iz mehke pene, ki omogoča dober oprijem s sluhovodom. Čepki so različnih barv in če ste si kdaj želeli, da bi imeli na desni nogi čevelj drugačne barve kot na levi, lahko to sedaj storite vsaj s čepki v ušesih.

 

Uporaba

Čepek med prsti »posvaljkajte« in ga vstavite v zunanji del sluhovoda in nežno pritisnite – pozor, ne pregloboko. Držite približno 30 sekund, tako da se čepek lahko prilagodi obliki vašega sluhovoda. Opravljeno! Čepke Ohropax Color lahko uporabljate večkrat, t.j. do 3x. Priporočamo, da jih po uporabi operete v mlačni vodi z dodatkom blage milnice in posušite.

Na zunanji ovojnini so navedene vrednosti protihrupne zaščite pri različnih jakostih zvoka iz okolice in različnih zvočnih frekvencah.

 

Neto vsebina: Pakiranje po 8 čepkov

 

Proizvajalec: Ohropax GmbH, Wehrheim, Nemčija

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: