Physiomer Eucalyptus hipertonično pršilo za nos, 135 ml

Physiomer Eucalyptus hipertonično pršilo za nos, 135 ml

0 out of 5

9.89 

Physiomer Eucalyptus  vsebuje hipertonično 100% morsko vodo (2,2%), eterično olje modrega evkalipta in izvleček njivske mete. Pimeren za uporabo pri prehladnih obolenjih, prav tako pa uspešno blaži simptome alergij, na primer alergije na cvetni prah.

Zaloga: Ni na zalogi Kategorija: Oznaka: Nensi: 1052803

Opis

Medicinski pripomoček

Physiomer Eucalyptus  vsebuje hipertonično 100% morsko vodo (2,2%), eterično olje modrega evkalipta in izvleček njivske mete. Physiomer klinično dokazano izboljša simptome zamašenega nosu, rinoreje, kihanja in srbečice. Physiomer Eucalyptus je primeren za uporabo pri prehladnih obolenjih, prav tako pa uspešno blaži simptome alergij, na primer alergije na cvetni prah.

Hipertonična morska voda (2,2%) deluje kot naravni dekongestiv, ki odmaši nos in utekočinja sluz. Eterično olje modrega evkalipta deluje protimikrobno, izvleček njivske mete pa intenzivno osvežuje.

Uporaba

Primeren je za odrasle in otroke starejše od 6 let. Priporočena uporaba v času trajanja simpotov je 3-krat do 4-krat dnevno.

Opozorila

Vsebuje eterično olje modrega evkalipta in izvleček njivske mete.

Ni namenjen za noseče in/ali doječe matere ali v primeru alergije na katerokoli od sestavin.

Shranjujte nedosegljivo otrokom

Ne uporabljajte po preteku roka uporabe, ki je odtisnjen na embalaži.

Ne uporabljajte, če se videz embalaže spremeni.

 

Več o: Physiomer je popolna linija izdelkov iz 100 % morske vode, ki ohranja vse lastnosti morske vode iz Saint-Maloja. Posebnost Physiomer izdelkov je v tem, da izotoničnost ali hipertoničnost dosežemo z elektrodializo. S tem zmanjšamo samo koncentracijo NaCl, količina ostalih mineralov pa ostane enaka. Raziskave so pokazale, da Physiomer v primerjavi s fiziološko raztopino in razredčeno morsko vodo izboljša obrambno vlogo zgornjih dihalnih poti.

Vsi izdelki Physiomer imajo sterilno vsebino in patentiran pršilnik z enosmernim ventilom, ki zunanjim onesnaževalom prepreči dostop do vsebine. Tako lahko izdelek od odprtja uporabljamo vse do končnega roka uporabe. Zaradi posebne zasnove pršilnika pa izdelki ne vsebujejo potisnih plinov in konzervansov.

You've just added this product to the cart: