Nasovital set za izpiranje nosu za otroke (roza)

Nasovital set za izpiranje nosu za otroke (roza)

0 out of 5

18.96 

Nasovital set za izpiranje nosu za otroke vsebuje eno 130 ml BPA FREE  plastenko za izpiranje nosu za enega uporabnika,  10 vrečk fine solne mešanice za pripravo raztopine za izpiranje nosu.

 

Kategoriji: , Oznaka: Nensi: 1048534

Opis

Medicinski pripomoček

Nasovital set za izpiranje nosu za otroke vsebuje eno 130 ml BPA FREE  plastenko za izpiranje nosu za enega uporabnika,  10 vrečk fine solne mešanice (kakovostna zrnca natrijevega klorida in natrijevega bikarbonata brez drugih dodatkov, dišav ali sestavin) in podrobna navodila.

Sistem za izpiranje nosu Nasovital je primeren za vsakodnevno uporabo z namenom, da bodo vaši nosni prehodi ostali čisti, zdravi in odprti.

 

Uporaba:

1. Pred uporabo, plastenko in pokrovček natančno operite z blagim čistilom za posodo, nato dobro sperite z vodo.

Priprava izotonične (blage) raztopine (130 ml plastenka): Vsebino polovice vrečke Nasovital stresite v plastenko in jo napolnite z mlačno vodo do zgornje oznake (FILL LINE).

Priprava hipertonične (močnejše) raztopine (130 ml plastenka): Vsebino ene vrečke Nasovital stresite v plastenko in jo napolnite z mlačno vodo do zgornje oznake (FILL LINE).

2. Plastenko napolnite s toplo vodo, ki je neoporečna. Temperature raztopine preverite tako, da nekaj kapljici kanete na zapestje.

3. Plastenko zaprete s pokrovčkom in jo pred izpiranjem dobro pretresite nato začnite z izpiranjem.

4. Po vsaki uporabi pokrovček in plastenko splaknite z vodo.

 

Opozorila:

Pred uporabo natančno preberite navodila!

Če pri uporabi Nasovital raztopine opazite katerekoli neželene učinke, se posvetujte z zdravnikom. V primeru pekočega ali skelečega občutka, zmanjšajte količino solne mešanice. Vsaka Nasovital plastenka je namenjena enemu uporabniku. Plastenko zamenjajte po potrebi (priporočljivo po 6 mesecih).

Sistema Nasovital nikoli ne uporabljajte leže.
Plastenke ne segrevajte v mikrovalovni pečici.

Izperite nosno votlino z sistemom Nasovital pred uporabo nosnega pršila.
Med izpiranjem nikoli ne zapirajte nasprotne nosnice, saj s tem preprečujete, da bi raztopina svobodno odtekla. Ne uporabljajte raztopine 1 uro pred spanjem ali športom, saj lahko še nekaj časa po izpiranju raztopina odteka iz nosu.

Za izpiranje nosu uporabljajte samo neoporečno vodo. V kolikor ste opozorjeni, da je voda oporečna, jo obvezno prekuhajte. Lahko uporabite ustekleničeno vodo ali kupite že pripravljeno fiziološko raztopino!

 

Set vsebuje:

10 paketov solne mešanice (natrijev klorid 2.400 mg, natrijev bikarbonat 600 mg )

1 plastenka 130 ml brez bisfenola A (BPA FREE)

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: