Miradent Xylimed naravne kapljice za nos za otroke, 22 ml

Miradent Xylimed naravne kapljice za nos za otroke, 22 ml

0 out of 5

10.25 

Miradent Xylimed naravne kapljice za nos za otroke se uporabljajo pri težavah s suhim nosom. Za dojenčke od 3. meseca dalje in majhne otroke. 

Nensi: 1053750
  • Opis

Opis

Medicinski pripomoček

Miradent Xylimed naravne kapljice za nos za otroke se uporabljajo pri težavah s suhim nosom. Za dojenčke od 3. meseca dalje in majhne otroke. 

Suh nos? Sprosti, navlaži in neguje nosne poti. Hitro olajšanje težav.

Naravne kapljice za nos za otroke so brez umetnih konzervansov. Pri vsakodnevni uporabi ni učinka navajenosti (tolerance).

Xylimed naravne kapljice za nos so razvili strokovnjaki posebej za dojenčke od 3 meseca in majhne otroke. Izboljša stanja suhe, razdražene in občutljive nosne sluznice. Xylimed naravne kapljice za nos sprostijo, navlažijo in očistijo nos nečistoč in dražečih snovi. Naravne snovi pri delovanju podpira ksilitol. Razvili so torej blago in prijetno pršilo za nos z učinkovitim delovanjem.

Sestavine: prečiščena voda, ksilitol, natrijev klorid, izvleček semen grenivke.

Uporaba in odmerjanje: Pred prvo uporabo odstranite zaščitni pokrovček, plastenko imejte obrnjeno navzgor in večkrat pritisnite, tako, da dosežete enakomeren izpih. Kapljice so pripravljene. Priporočilo za dojenčke stare od 3 meseca do otroke stare 3. let: Položite otroka na hrbet, plastenko obrnite na glavo in vkapajte 1 kapljico raztopine v vsako nosnico.. Lahko ponovite do 5 krat dnevno. Otroci mlajši od 3 let ne smejo uporabljati kapljic dlje kot 10 dni.

Priporočilo za otroke, starejše od 3 let: Po potrebi, vpršite 2 krat v vsako nosnico, pri tem naj otrok nežno vdihe. Aplikacijo lahko ponovite do 5 krat dnevno. Od tretjega leta starosti lahko otrok kapljice uporablja neomejen čas. Kapljice ne povzročajo navajenosti oz. tolerance.

Neželeni učinki: V redkih primerih lahko pride do draženja nosne sluznice. V primeru preobčutljivosti na katero od sestavin izdelka ne uporabljajte. Če potrebujete dodatne informacije o uporabi o tem povprašajte zdravnika ali farmacevta.

Opozorilo: Uporaba kapljic pri več kot eni osebi lahko povzroči širitev infekcije med uporabniki. Priporočamo, da nastavek za pršenje po vsaki uporabi očistite in zaprete s pokrovčkom.

Hranite zunaj dosega otrok! Po odprtju porabite v 3 mesecih. Ne priporočamo za uporabo pri dojenčkih mlajših od 3 mesecev.

Serijska številka in rok uporabe sta označena na spodnji strani škatlice. Po preteku roka uporabnosti izdelka ne uporabljajte.

Vsebina: 22 ml.

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: