Apropos Vox Defens pastile – okus med in limona, 20 pastil

Apropos Vox Defens pastile – okus med in limona, 20 pastil

0 out of 5

6.77 

Apropos Vox Defens pastile so medicinski pripomoček, ki zmanjša hripavost v primeru sprememb tona glasu ali izgube glasu.

Zaloga: Ni na zalogi Kategoriji: , Oznake: , , Nensi: 1048808

Opis

Medicinski pripomoček

Apropos Vox Defens pastile so medicinski pripomoček, ki zmanjša hripavost v primeru sprememb tona glasu ali izgube glasu.  Zaščitni kompleks APM »aktivni mukoadhezivni polimeri« ustvari mukoadhezivno oblogo na sluznici ust in žrela in  jo tako ščiti pred škodljivimi zunanjimi dejavniki. Obenem aktivnim snovem, ki jih pastile vsebujejo, zagotavlja, da ostanejo dlje časa v stiku s sluznico.

Vsebujejo naravne izvlečke kamilice, navadnega dihnika, propolis, med, eterično olje nageljnovih žbic.

Navadni dihnik z blažilnimi in pomirjevalnimi lastnostmi prispeva k vzdrževanju in obnovi normalnega tona glasu. Spodbuja in ohranja normalno napetost (tonus) sluznice grla, žrela in sapnika ter tako zmanjša tudi nelagodje in pekoč občutek v grlu.

Kamilica in propolis M.E.D. pomirjata in prispevata k ohranjanju delovanja sluznice žrela in grla. Eterična olja nudijo prijeten, balzamični učinek in prispevajo k dobremu stanju nosu in grla.

*Propolis M.E.D.  je izvleček propolisa, pripravljenega z večkratno dinamično ekstrakcijo, s katero se ohrani višja vsebnost polifenolov in flavonoidov kot pri klasični ekstrakciji.

Naravne sestavine: zaščitni kompleks APM, propolis M.E.D, navadni dihnik, kamilica, hialuronska kislina, nageljnove žbice, med.

Brez glutena.

 

Navodila za uporabo: ob hripavosti, ob spremembah tona glasu. Počasi raztopite pastilo  v ustih, 4- do 6-krat na dan.

Vsebnost: škatlica vsebuje 20 pastil z okusom medu in limone.

Sestava: sladkor, glukozni sirup, suhi izvleček propolisa, izvleček navadnega dihnika, zaščitni kompleks APM (celulozni gumi, ksantan gumi, hialuronska kislina, gumi arabikum, izvleček propolisa), med, izvleček kamilice, mentol, eterično olje nageljnovih žbic, arome, sredstvo za uravnavanje kislosti: tartarska kislina.

Opozorila: Ne uporabljajte izdelka če ste občutljivi oz. alergični na eno ali več sestavin v izdelku. Hranite nedosegljivo otrokom. Hranite v suhem prostoru, pri sobni temperaturi in ne izpostavljajte sončni svetlobi. Ne zavrzite prazne embalaže v okolje. Rok uporabe se nanaša na pravilno shranjen izdelek v nepoškodovani embalaži. Ne uporabljajte izdelka po preteku roka uporabnosti, ki je naveden na embalaži.

 

Proizvajalec: Desa Pharma s.r.l., Italija. Apropos  znamka je last podjetja DESA Pharma s.r.l..

Distributer: Materiamedika d.o.o.,  Dolinska 29a, 6000 Koper, Slovenija.

 

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: