Apropos Gola Defens Forte pršilo, 20 ml

Apropos Gola Defens Forte pršilo, 20 ml

0 out of 5

8.45 

Apropos Gola Defens Forte pršilo  z zaščitnim kompleksom APM »aktivni mukoadhezivni polimeri« ustvari mukoadhezivno oblogo, ki sluznico ust in žrela ščiti pred škodljivimi zunanjimi dejavniki, jo blaži in pomirja.

Zaloga: Ni na zalogi Kategoriji: , Oznake: , , Nensi: 1048819

Opis

Medicinski pripomoček

Apropos Gola Defens Forte pršilo  z zaščitnim kompleksom APM »aktivni mukoadhezivni polimeri« ustvari mukoadhezivno oblogo, ki sluznico ust in žrela ščiti pred škodljivimi zunanjimi dejavniki, jo blaži in pomirja. Apropos Gola Defens Forte, pršilo z zaščitno oblogo in propolisom M.E.D.* ščiti grlo pred zunanjimi dejavniki ter blaži bolečino ob vnetju grla in žrela.

*Propolis M.E.D.  je izvleček propolisa, pripravljenega z večkratno dinamično ekstrakcijo, s katero se ohrani višja vsebnost polifenolov in flavonoidov kot pri klasični ekstrakciji.

Aktivne sestavine: zaščitni kompleks APM, propolis M.E.D., trpotec, timijan, aloe vera, mentol, alkohol.

Brez glutena.

 

Navodila za uporabo:  Odrasli ob bolečinah v grlu in žrelu. S pomočjo nastavka 4-krat zapored razpršite v usta. Postopek lahko ponovite do 4-krat na dan. Pred uporabo pretresite.

Vsebnost: pršilo z aplikatorjem, 20 ml.

Sestava: voda, vodno-alkoholni izvleček propolisa, alkohol, rastlinski glicerin, vodno-glicerolni izvleček trpotca, eterično olje timijana, aloe vera, zaščitni kompleks AMP (celulozni gumi, ksantan gumi,hialuronska kislina, gumi arabikum, izvleček propolisa), mentol, eterično olje mete, anetol, arome, sladilo: sukraloza.

Opozorila:
Ne uporabljajte izdelka, če ste občutljivi ali alergični na eno ali več sestavin v izdelku. Hranite nedosegljivo otrokom. Hranite v suhem prostoru, pri sobni temperaturi in ne izpostavljajte sončni svetlobi. Ne zavrzite prazne embalaže v okolje. Rok uporabe se nanaša na pravilno shranjen izdelek v nepoškodovani embalaži. Ne uporabljajte izdelka po preteku roka uporabnosti, ki je naveden na embalaži.

 

Proizvajalec: Desa Pharma s.r.l., Italija. Apropos  znamka je last podjetja DESA Pharma s.r.l..

Distributer: Materiamedika d.o.o., Dolinska 29a, 6000 Koper, Slovenija.

 

 

 

Lekarna Plavž

 

 

 

You've just added this product to the cart: