Apropos Gola Defens pastile brez sladkorja – okus pomaranča, 20 pastil

Apropos Gola Defens pastile brez sladkorja – okus pomaranča, 20 pastil

0 out of 5

6.60 

Pastile Apropos Gola Defens z zaščitnim kompleksom APM »aktivni mukoadhezivni polimeri« ustvarijo mukoadhezivno oblogo, ki sluznico ust in žrela ščiti pred škodljivimi zunanjimi dejavniki, jo blaži in pomirja.

Prikaži košarico

Opis

Medicinski pripomoček

 Pastile Apropos Gola Defens z zaščitnim kompleksom APM »aktivni mukoadhezivni polimeri« ustvarijo mukoadhezivno oblogo, ki sluznico ust in žrela ščiti pred škodljivimi zunanjimi dejavniki, jo blaži in pomirja. Pastile Apropos Gola Defens  z zaščitno oblogo in propolisom M.E.D.* ščitijo grlo pred zunanjimi dejavniki ter blažijo bolečino ob vnetju grla in žrela.

*Propolis M.E.D.  je izvleček propolisa, pripravljenega z večkratno dinamično ekstrakcijo, s katero se ohrani višja vsebnost polifenolov in flavonoidov kot pri klasični ekstrakciji.

Aktivne sestavine: zaščitni kompleks propolis APM, propolis M.E.D., eterično olje nageljnovih žbic, izvleček evkalipta in ratanije, hialuronska kislina.

Ne vsebuje glutena.

 

Navodila za uporabo: ob neprijetnem in pekočem občutku v grlu. V hladnejšem delu leta, ko je več prehladnih obolenj. Počasi raztopite pastilo  v ustih, 4- do 6-krat na dan.

Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Vsebnost: škatlica vsebuje 20 pastil z okusom pomaranče, brez sladkorja.

Sestava: sladila (izomalt, maltitol v sirupu, acesulfam-K), suhi izvleček propolisa, suhi izvleček ratanije, zaščitni kompleks APM (celulozni gumi, ksantanski gumi, hialuronska kislina, gumi arabikum, izvleček propolisa), mentol, eterično olje nageljnovih žbic, arome.

Opozorila: Ne uporabljajte izdelka če ste občutljivi oz. alergični na eno ali več sestavin v izdelku. Hranite nedosegljivo otrokom. Hranite v suhem prostoru, pri sobni temperaturi in ne izpostavljajte sončni svetlobi. Ne zavrzite prazne embalaže v okolje. Rok uporabe se nanaša na pravilno shranjen izdelek v nepoškodovani embalaži.

 

Proizvajalec: Desa Pharma s.r.l., Italija. Apropos  znamka je last podjetja DESA Pharma s.r.l.

Distributer: Materiamedika d.o.o., Dolinska 29a, 6000 Koper, Slovenija.

 

 

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: