Corega Whitening tablete za čiščenje zobnih protez, 30 tablet

Corega Whitening tablete za čiščenje zobnih protez, 30 tablet

0 out of 5

6.49 

Corega Whitening tablete za vsakodnevno čiščenje proteze.

Opis

Medicinski pripomoček

Corega Whitening tablete za čiščenje proteze odstranijo madeže in preprečujejo njihov nastanek ter odstranijo 99,9 % bakterij*, ki povzročajo slab zadah
*laboratorijskih testih

Sistem čiščenja COREGA 4 v 1 je naša rešitev. Zobna proteza se razlikuje od naravnih zob, zato za vsak dan potrebuje posebno nego. Sistem čiščenja COREGA 4 v 1 vsebuje 4 čistilna sredstva (antibakterijsko sredstvo, detergent, pospeševalec aktivnega kisika, odstranjevalec madežev), ki delujejo skupaj ter tako pomagajo vzdrževati maksimalno čistočo vaše zobne proteze. Odstrani 99,99% bakterij*, kipovzročajo slab zadah. Pomaga tudi pri odstranjevanju zobnih oblog ter madežev** za bolj svežo in čistejšo zobno protezo. Deluje že od prvikratne uporabe in je prijazen do protetičnega materiala.

*v laboratorijskih testih
**ob uporabi v skladu z navodili

 Navodila za uporabo/Priporočena uporaba 

  1. Eno tableto Corega dajte v dovolj zelo tople (ne vroče) vode, da prekrijete totalno ali delno zobno protezo ali snemni mostiček.
  2. Pustite učinkovati 3-5 minut, nato zobno protezo oščetkajte z raztopino in mehko zobno ščetko. Primerne tudi za namakanje čez noč.
  3. Protezo temeljito izperite pod tekočo vodo. Preostalo raztopino zavrzite takoj po uporabi.

Opozorila: Tablet oz. raztopine ne dajajte v usta.  Ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli sestavino. Čistilne raztopine ne pijte oz. je ne uporabljajte kot ustno vodo.  Po uporabi tablet ali raztopine se ne dotikajte ust ali oči. OPOZORILO: Povzroča hudo draženje oči. Po uporabi temeljito umiti roke. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Vsebuje ETERIČNO OLJE POPROVE METE. Lahko povzroči alergijski odziv.  Hraniti izven dosega otrok in tistih, ki lahko po naključju zaužijejo tableto ali raztopino. PRI ZAUŽITJU: Obrnite se na Center za zastrupitve ali na zdravnika. Če se pojavi draženje, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom.

Sestavine: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Caroate (Potassium Monopersulfate), Sodium Carbonate Peroxide, Sodium Carbonate, TAED, Sodium Benzoate, PEG-180, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, VP/VA Copolymer, Cellulose Gum, CI 42090, CI 73015.

Pakiranje: 30 tablet

 

You've just added this product to the cart:

Virtualni pomočnik
Virtualni pomočnik
Pozdravljeni, kako vam lahko pomagamo?
Povezujem...
Trenutno ni na voljo nobenega svetovalca.
Vsi svetovalci so trenutno zasedeni, prosimo poskusite kasneje.
:
:
:

Vsi prejeti podatki se uporabljajo izključno za spletno komunikacijo med uporabnikom in svetovalcem. Več o tem si lahko preberete na naši strani Zasebnost in piškotki
Pozdravljeni, če potrebujete nasvet strokovnjaka, prosimo vpišite vaše podatke za začetek pogovora
:
:

Vsi prejeti podatki se uporabljajo izključno za spletno komunikacijo med uporabnikom in svetovalcem. Več o tem si lahko preberete na naši strani Zasebnost in piškotki
Pogovor je bil končan.
Je bil nasvet našega strokovnjaka uporaben? Prosimo podajte oceno.
Dobro Slabo