Corega Double Power dnevne tablete za čiščenje zobnih protez, 36 tablet

Corega Double Power dnevne tablete za čiščenje zobnih protez, 36 tablet

0 out of 5

7.98 

Corega Double Power dnevne tablete za čiščenje zobnih protez.

Prikaži košarico

Opis

Medicinski pripomoček

Corega Double Power dnevne tablete za čiščenje zobnih protez zagotavljajo hitro in vrhunsko čiščenje 1,2

Higiena zobne proteze predstavlja pomemben del zdravja ustne votline. Zobne proteze so drugačne od naravnih zob, zato potrebujejo posebno dnevno nego. Nove tablete za čiščenje zobnih protez Corega Double Power zagotavljajo hitro in vrhunsko čiščenje1,2, po zaslugi svoje formule, ki sprosti dvojno moč čiščenja v primerjavi s tabletami Corega Bio Formula. Odstranijo namreč 99,99% bakterij, ki povzročajo slab zadah1, in pomagajo odstraniti več madežev v le nekaj minutah1,2 ter zmanjšati kopičenje zobnih oblog3. Poleg vsega pa so še dovolj prijazne do vaše zobne proteze, da jih lahko uporabljate vsak dan.

1 v laboratorijskih testih

2 v primerjavi s tabletami Corega Bio Formula

3 ob uporabi v skladu z navodili

Navodila za uporabo: 

  1. Eno tableto Corega dajte v dovolj zelo tople (ne vroče) vode, da prekrijete totalno ali delno zobno protezo ali snemni mostiček.
  2. Pustite učinkovati 5 minut, nato zobno protezo oščetkajte z raztopino in mehko zobno ščetko.
  3. Protezo temeljito izperite pod tekočo vodo. Preostalo raztopino zavrzite takoj po uporabi.

Opozorila in previdnostni ukrepi: Tablet oz. raztopine ne dajajte v usta. Čistilne raztopine ne pijte oz. je ne uporabljajte kot ustno vodo.  Po uporabi tablet ali raztopine se ne dotikajte ust ali oči. Ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli sestavino. Hraniti izven dosega otrok in tistih, ki lahko po naključju zaužijejo tableto ali razstopino. PRI ZAUŽITJU: Obrnite se na Center za zastrupitve ali na zdravnika. Če se pojavi draženje: prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Vsebino odvrzite med gospodinjske odpadke. OPOZORILO: Povzroča hudo draženje oči. Po uporabi si temeljito umijte roke. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirajte z vodo več minut. Odstranite kontaktne leče, če so prisotne in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Vsebuje OLJE POPROVE METE. Lahko povzroči alergijski odziv.

Sestavine: Sodium bicarbonate, Sodium carbonate peroxide, Citric acid, Potassium caroate (Potassium monopersulfate), Sodium carbonate, TAED, Sodium benzoate, PEG-180, Sodium lauryl sulfate, VP/VA copolymer, Aroma, Cellulose gum, CI 42090, CI 73015,CI 19140

Pakiranje: 36 tablet

 

You've just added this product to the cart: