Corega Comfort pričvrstilna krema za zobne proteze, 40 g

Corega Comfort pričvrstilna krema za zobne proteze, 40 g

0 out of 5

6.43 

Corega Comfort pričvrstilna krema za zobne proteze z ADAPTAGRIP tehnologijo.

Prikaži košarico

Opis

Medicinski pripomoček

Corega Comfort se ponaša z edinstveno formulacijo s tehnologijo ADAPTAGRIP. Tehnologija ADAPTAGRIP vsebuje karbomer in karboksimetil celulozo, zato je Corega Comfort več kot le običajna pričvrstilna krema. Ob stiku s slino se spremeni v gel s takojšnim delovanjem, ki pomaga zagotoviti zaščitno celodnevno blažilno plast. Vaše dlesni pomiri in ublaži pritisk drgnjenja in drženja, ki so posledice uporabe zobne proteze. Corega Comfort prav tako nudi celodneven udoben oprijem.

Navodila za uporabo: Ob prvikratni uporabi nanesite majhno količino kreme. Če je treba, lahko pozneje dodate nekoliko več kreme. Če uporabite preveč kreme, bo ta začela izhajati izpod proteze. Če se vseeno zgodi, da krema izhaja izpod proteze, ob naslednji uporabi zmanjšajte količino, ki jo nanašate. Morda bo potrebnih več poizkusov, preden boste ugotovili, koliko kreme potrebujete. Za dobro pričvrstitev kremo nanesite enkrat dnevno. Če potrebujete več nanosov na dan, se posvetujte s svojim zobozdravnikom. 

Nanos: 

 1. Očistite in osušite zobno protezo.
 2. Nanesite kremo, kot prikazuje slika, vendar ne preblizu robov proteze.
  a. Zgornja zobna proteza: Nanesite v dolgem, neprekinjenem traku. Na sredini zobne proteze nanesite 2 krajša trakca.
  b. Spodnja zobna proteza: Nanesite izdelek v dolgem, neprekinjenem traku.
  c. Delna zobna proteza: Nanesite 2 krajša trakca.
 3. Splaknite usta, preden vstavite protezo.
 4. Protezo pritisnite na svoje mesto, pridržite in nato naredite ugriz za nekaj sekund za trdno pričvrstitev.

Odstranjevanje: 

 1. Usta poplaknite z vodo.
 2. Z rahljanjem počasi odstranite zobno protezo.
 3. S toplo vodo in mehko krtačko odstranite preostanek kreme s proteze in iz ust.
 4. Za temeljito čiščenje zobne proteze vam priporočamo uporabo tablet za čiščenje COREGA. Nato protezo dobro sperite z vodo.

Opozorila in previdnostni ukrepi: Shranjujte nedosegljivo otrokom! Določeni ljudje so lahko občutljivi ali alergični na ta izdelek. V primeru alergijske reakcije ali težav takoj prenehajte z uporabo. Ob uporabi v skladu z navodili lahko pride do zaužitja majhnih količin izdelka, kar ni škodljivo. Slabo prilegajoča se zobna proteza lahko škoduje vašem zdravju. Redno obiskujte svojega zobozdravnika, da bi preveril, ali se vaša zobna proteza dobro prilega. Pokrov in nastavek naj bosta vedno suha, da preprečite zamašitev odprtine. Po uporabi pokrovček ponovno namestite. Shranjujte na hladnem in suhem mestu. Ne vsebuje cinka.

Sestavine: Cellulose gum, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Carbomer, Silica, Cera Alba, Aroma, Limonene.

Pakiranje: 40 g 

 

You've just added this product to the cart: