Wortie liquid, tekočina za odstranjevanje bradavic, 5 ml raztopina in 18 obližev

Wortie liquid, tekočina za odstranjevanje bradavic, 5 ml raztopina in 18 obližev

0 out of 5

11.96 

Wortie liquid je tekočina za odstranitev navadnih bradavic in bradavic na stopalu. Rezultati so vidni že po 2-6 nanosih.

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1050414

Opis

Medicinski pripomoček

Wortie liquid je zasnovan na podlagi znanstvenih dognanj in vsebuje edinstveno kombinacijo sestavin, ki omogočajo, da je formulacija pripomočka manj agresivna a visoko učinkovita za odstranitev navadnih bradavic in bradavic na stopalu. Rezultati so vidni že po 2-6 nanosih.

Lušči vrhnje plasti in globoko tkivo, ki tvori bradavico. Tako zmehča zatrdelo kožo in omogoči odstranitev bradavice. Formulacija se na koži hitro posuši in ne pušča madežev, natančen aplikator v obliki čopiča pa preprečuje poškodbo zdrave okolne kože. Wortie liquid poleg tekočine za odstranjevanje bradavic vsebuje tudi 18 prozornih obližev, s katerimi po nanosu tekočine prekrijemo bradavico in zagotovimo, da bo tekočina ostala na mestu ter hkrati zaščitimo bradavico.

Prednosti:

  • učinkovita in varna kombinacija učinkovin
  • nanešena tekočina se posuši v le 30 sekundah
  • rezultati vidni že po 2–6 nanosih
  • natančno nanašanje brez bolečin
  • 18 brezbarvnih obližev za povečan učinek delovanja in zaščito bradavic

 

Navodila za uporabo/Priporočena uporaba

Z Wortie liquid aplikatorjem natančno nanesite tanko plast tekočine na bradavico. Pazite, da tekočine ne nanesete na zdravo okolno kožo. Če se to kljub temu zgodi, obrišite odvečno tekočino z robčkom, oziroma če je potrebno, umijte področje z vodo in milom. Nato pripomoček previdno ponovno nanesite.

Počakajte približno 30 sekund, da se tekočina posuši. Ko je področje nanosa povsem suho, namestite na bradavico obliž, ki ga pustite na mestu vsaj 4 ure ali dokler ne odpade. Če je obliž po 24 urah še vedno na bradavici, ga previdno odstranite in umijte področje s toplo vodo in milom.b

Pripomoček nanašajte 2-krat na teden, kot je opisano zgoraj, dokler bradavica ne izgine. Wortie liquid je primeren za odrasle in otroke, starejše od 4 let.

Čas, da bradavica izgine, je v veliki meri odvisen od velikosti bradavice. Nekatere bradavice izginejo po enem tednu uporabe, medtem ko je za večje bradavice potrebno tudi do 8 tednov.

Eno pakiranje vsebuje dovolj tekočine in obližev za 18 nanosov.

Pomembno je, da natančno upoštevate navodila za uporabo pripomočka. Nepravilna uporaba lahko povzroči pekoč občutek ali draženje zdrave kože in povzroči trajno poškodbo zgornje plasti kože.

 

 Opozorila

Samo za zunanjo uporabo. Če pripomočka ne uporabljate skladno z navodili ali ga pomotoma nanesete neposredno na kožo ali stanje, ki ni bradavica, lahko povzroči draženje in brazgotinjenje kože. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Izogibajte se stiku z očmi in sluznico. V primeru stika z očmi previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Posvetujte se z zdravnikom, če se vaše stanje ne izboljša ali se poslabša. Če izdelek nanašate na poškodovano kožo, lahko povzroči draženje. Če ugotovite alergijsko reakcijo ali draženje, prenehajte uporabljati izdelek. Izdelka ne uporabljate, če ste alergični na katerokoli od sestavin. Pripomočka ne uporabite, če ste noseči, dojite, imate sladkorno bolezen ali slabo prekrvavitev. Shranjujte pri sobni temperaturi. Vnetljivo. Izogibajte se vdihavanju izdelka.

 

Glavna sestavina: Trikloroocetna kislina, glikolna kislina

 

Sestavine: Trikloroocetna kislina, glikolna kislina, denaturiran alkohol

 

Pakiranje: 5 ml raztopina in 18 obližev

 

Navodilo za uporabo Wortie liquid

 

 

Lekarna Plavž

 

 

You've just added this product to the cart: