Scholl Verruca&Wart razpršilo za odstranjevanje bradavic, 80 ml 

Scholl Verruca&Wart razpršilo za odstranjevanje bradavic, 80 ml 

0 out of 5

19.71 

Scholl Verruca&Wart razpršilo za odstranjevanje bradavic temelji na metodi zmrzovanja s tekočim dušikom, ki ga uporabljajo v zdravstvenih ustanovah. Deluje tako, da hitro zamrzne jedro bradavice. 

Opis

Medicinski pripomoček

Scholl Verruca&Wart razpršilo za odstranjevanje bradavic temelji na metodi zmrzovanja s tekočim dušikom, ki ga uporabljajo v zdravstvenih ustanovah. Deluje tako, da hitro zamrzne jedro bradavice. Po nanosu se lahko pojavi mehurček, bradavica običajno odpade, v naslednjih 10 do 14, dneh na njenem mestu pa nastane nova plast kože. Koža se na tem delu obnovi. Izdelek lahko na isti bradavici uporabite največ štirikrat v razmiku dveh tednov.

 

Prednosti:
• Učinkovito in enostavno za uporabo.
• Deluje tako, da hitro zamrzne jedro bradavice.
• Temelji na metodi zamrzovanja s tekočim dušikom.
• Začne delovati v 40 sekundah.
• Natančno in ciljno usmerjeno delovanje.
• Primerno za otroke od 4. leta naprej.

 

Uporaba:
Scholl pršilo za odstranjevanje bradavic se uporablja za odstranjevanje bradavic na stopalih (znanih tudi kot plantarne bradavice) in navadnih bradavic. Navadne bradavice so privzdignjene grudice, katerih oblika spominja na cvetačo. Običajno nastanejo na prstih, dlaneh in kolenih. Imajo barvo kože, so trde in hrapave. Bradavice na stopalih (znane tudi kot plantarne bradavice) so sploščene, imajo trde zunanje robove in pogosto v središču drobne črne madeže. Nastanejo na podplatu, spodnji strani nožnih prstov ali na peti.

Pri uporabi se držite 5 preprostih korakov, ki so slikovno prikazani tudi na embalaži izdelka.
Pripravite uro s katero boste lahko merili čas. Prepričajte se, da je področje za nanos čisto in suho, ter da je bradavica obrnjena navzgor. Če ne morete doseči področja za nanos, priporočamo, da za pomoč pri nanosu prosite bližnjo osebo.
1. Aplikator vstavite v odprtino na belem plastičnem zamašku razpršilnika, tako da ga z odločnim pritiskom vstavite v večjo odprtino zamaška, kot je prikazano na sliki 1.
2. Postavite pršilo pokonci na pokrito mizo ali drugo trdno površino. Ne držite ga blizu svojega obraza, nad deli telesa ali oblačili. Pokrovček z aplikatorjem vstavite v prozorno plastično varovalo ob strani razpršilnika kot prikazuje slika 2.
3. Razpršilo držite pokončno na trdi podlagi in pritisnite ventil za pršenje navzdol ter ga držite 5 sekund. Ne držite plastičnega varovala.
4. Z razpršilnika odstranite zamašek, s pritrjenim aplikatorjem. Ne pustite, da bi tekočina prišla v stik s vašo kožo in ne držite izdelka blizu oči. Počakajte 15 sekund, pri čemer držite aplikator usmerjen navzdol, preden nanesete tekočino na bradavico. To omogoča, da se tekočina nabere na dnu aplikatorja in doseže temperaturo zmrzovanja, ki je potrebna za zamrznitev bradavice.
5. Predel kože z bradavico naj bo obrnjen navzgor. Aplikator usmerite naravnost navzdol, konico aplikatorja rahlo položite na sredino bradavice za 30 sekund, vendar ne dlje kot 40 sekund. Aplikatorja ne premikajte. Ne pritiskajte ali drgnite. Po enkratni uporabi aplikator zavrzite.

 

Sestava:
Dimethyl ether, propane, buthane, isobutane.

 

Pakiranje:
• Aerosolni razpršilnik (80 ml/53 g spreja) s prozornim plastičnim varovalom.
• Beli plastični zamašek.
• 16 aplikatorjev za enkratno uporabo za največ 16 nanosov.
• Navodilo za uporabo, ki vsebuje vse podrobne informacije o izdelku, kako deluje in kako se uporablja.

 

Previdnostni ukrepi in opozorila:
Pred uporabo izdelka obvezno preberite navodila. Zelo lahko vnetljiv aerosol. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. Kajenje prepovedano. Posoda je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati je temperaturam nad 50 °C/122 °F. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo. Uporabljajte le v skladu z navodili. Uporabljajte samo na dobro prezračenih območjih. Ne vdihavajte. Ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od 4 let. Ne uporabljajte med nosečnostjo ali dojenjem ter v primeru sladkorne bolezni ali slabe cirkulacije. Izogibajte se stiku z očmi. Primerno samo za zunanjo uporabo. Prekinite z uporabo, če pride do draženja. V kolikor bradavica ne izgine po štirikratnem nanosu se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: