Scholl ekspresno pisalo 2 v 1 za kurja očesa

Scholl ekspresno pisalo 2 v 1 za kurja očesa

0 out of 5

19.71 

Scholl ekspresno pisalo 2 v 1 za kurja očesa – aplikator 2 v 1 je edinstven, izredno učinkovit in hiter način odstranjevanja kurjih očes. Lahko se uporablja večkrat in na več kurjih očesih hkrati.

Opis

Medicinski pripomoček

Scholl ekspresno pisalo 2 v 1 za kurja očesa – aplikator 2 v 1 je edinstven, izredno učinkovit in hiter način odstranjevanja kurjih očes. Lahko se uporablja večkrat in na več kurjih očesih hkrati.

 

Prednosti:
• Ublaži bolečino in deluje hitro.
• Globinsko mehčanje.
• Vidno izboljšanje v 5 dneh.
• Strgalo ponovno uporabite vsake 3 dni, tekočino za napredno zdravljenje nanašajte vsak dan.

 

Kaj je pravzaprav kurje oko?
Kurja očesa so najpogostejša težava, ki se pojavlja na nogah. Kurja očesa so odebelitev kože, ki se pojavi kot posledica pritiska na kožo. Odebeljena koža formira obliko majhnega, obrnjenega stožca, tvori (t.i. jedro), ki vdira v kožo.

Je ta izdelek primeren zame?
Scholl express odstranjevalec kurjih očes – aplikator 2 v 1 se lahko uporablja tako na vrhu prstov na nogi kot tudi za trda kurja očesa na stopalu in tudi za mehka kurja očesa, ki se pojavljajo med prsti. Uporaba ni priporočljiva, če kurje oko krvavi in je zelo boleče. Po potrebi poiščite zdravniško pomoč.
Ta izdelek NI PRIMEREN za osebe s sladkorno boleznijo ali motnjami v krvnem obtoku.

Kakšni so simptomi?
Kurja očesa imajo obliko obrnjenega stožca, notranja „špica” pogosto pritiska na živčne končiče, kar povzroča bolečino in neudobje ter oteži hojo. Kurje oko največkrat pokriva žulj/odebeljena koža.

 

Uporaba:
Scholl express odstranjevalec kurjih očes – aplikator 2 v 1 deluje v dveh korakih:

1. korak: strganje. Previdno odstranjujte zgornje plasti kurjega očesa z delom aplikatorja namenjenega za strganje (1). Tako ublažite bolečino in tekočini na drugi strani aplikatorja omogočite pronicanje v kurje oko. Za učinkovito odstranitev kurjega očesa postopek ponovite vsake 3 dni.
2. korak: nanos tekočine za zdravljenje. S pomočjo dela aplikatorja za nanos tekočine (2). Tekočino za zdravljenje nanesite na kurje oko, ki se bo zaradi njenega delovanja zmehčalo. Tako bo zdravljenje bolj učinkovito. Tekočino nanesite vsak dan.

Kakšni bodo rezultati?
Vidno izboljšanje v petih dneh. Ublažitev bolečine.*
* Bolečina se zmanjša, saj se zmanjša debelina plasti kože in s tem pritisk kurjega očesa.
Uporaba tega proizvoda NI PRIMERNA za ljudi z diabetesom ali motnjami v krvnem obtoku.

 

Sestava:
Urea, voda, etanol, butilmetakrilat, kopolimer in propilenglikol.

 

Pakiranje: 1 aplikator s strgalom in 1 ml tekočine za zdravljenje.

 

Previdnostni ukrepi in opozorila:
Pred uporabo pozorno preberite navodilo za uporabo.
Izdelka ne uporabljajte na razpokani ali razdraženi koži. V primeru kakršnekoli nevšečnosti ali iritacije prenehajte z uporabo in poiščite zdravniško pomoč. Izključno za zunanjo uporabo. Izdelek uporabljajte samo na prizadetem področjo in ne nanašajte na zdravo kožo. SHRANJUJTE NEDOSEGLJIVO OTROKOM! IZDELKA NE UPORABLJAJTE MED NOSEČNOSTJO IN DOJENJEM. Izogibajte se stiku z očmi. Med zdravljenjem na isti površini ne uporabljajte drugega izdelka. Vnetljivo, hranite stran od virov vžiga. Uporabljajte v skladu z navodili za uporabo. Shranjujte v suhem prostoru do 25°C, zaščiteno pred neposrednim vplivom sonca.
V primeru pogostega nastajanja kurjih očes se za ugotovitev vzroka posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Ne uporabljajte na sluznicah. Preprečite stik z očmi. Le za zunanjo uporabo. Obliža ne uporabite, če sta prizadeto mesto ali njegova okolica vneta ali razdražena.
Shranjevati pri temperaturi do 25°C. Ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti (naveden poleg oznake Exp.).

V naslednjih primerih se pred uporabo posvetujte z zdravnikom: • sladkorne bolezni ali hude motnje prekrvavljenosti • razdražena, vneta ali poškodovana koža • uporaba pri otrocih, mlajših od 6 let. Ta proizvod lahko pri stiku z zdravo kožo povzroči draženje ali pekoč občutek. Ne uporabljajte obliža na zdravih predelih kože. • V primeru težav, bolečine, draženja ali znakov preobčutljivosti prenehajte z uporabo in odstranite obliž. • Ne uporabljajte proizvoda, če ste preobčutljivi na aspirin, salicilno kislino ali druge snovi v obližu. • Ne uporabljajte proizvoda pri otrocih, mlajših od 6 let. • Shranjujte nedosegljivo otrokom. Scholl in Scholl logo sta zaščitna znaka SSL skupine. Če je zunanja ovojnina poškodovana, proizvoda ne uporabljajte.

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: