Bepanderm krema za lajšanje srbečice, 50 g

Bepanderm krema za lajšanje srbečice, 50 g

0 out of 5

14.99 

Bepanderm krema za lajšanje srbečice je formulacija brez kortikosteroidov, ki s hitrim umirjanjem srbenja in obnovo kožne pregrade pomaga pri celjenju kože in zmanjšuje potrebo po praskanju.

Opis

Medicinski pripomoček

Lajšanje srbeče in pordele razdražene kože
Bepanderm krema za lajšanje srbečice je formulacija brez kortikosteroidov, ki s hitrim umirjanjem srbenja in obnovo kožne pregrade pomaga pri celjenju kože in zmanjšuje potrebo po praskanju.

Kaj je Bepanderm krema za lajšanje srbečice in kdaj se uporablja?
Rdeča, otekla in srbeča koža je lahko posledica različnih stanj, na primer suhe kože, atopičnega dermatitisa/ekcema, alergijske reakcije na koži in drugih vrst draženja kože. Potreba po praskanju, ki jo povzroča močno srbenje, kožo še bolj poškoduje.
Bepanderm krema za lajšanje srbečice je bela krema, ki ne vsebuje kortikosteroidov. Z umirjanjem srbenja in obnovo kožne pregrade pomaga pri celjenju kože in zmanjšuje potrebo po praskanju.

Bepanderm krema za lajšanje srbečice se uporablja za lajšanje srbeče in pordele kože, ki je posledica naslednjih primerov draženja kože:
– suha koža,
– atopični dermatitis,
– ekcem,
– alergijske reakcije.

Bepanderm krema za lajšanje srbečice s pomočjo lipidne lamelarne tehnologije (glejte naslednji odstavek) krepi kožno pregrado. Tako se okrepijo lastne lipidne plasti kože, ki delujejo kot naravna zaščita pred draženjem, kar lajša srbečico in pordelost ter podpira obnovo kože.

Bepanderm krema za lajšanje srbečice ne vsebuje dišav in konzervansov z znanim dražečim delovanjem. Bepanderm krema za lajšanje srbečice hitro umiri srbenje, tako da na tri načine posnema našo kožo:
• z lipidno lamelarno tehnologijo zagotavlja lipide (npr. ceramide) v lamelah, podobnih lamelam v kožni pregradi,
• s fiziološkimi sredstvi za ohranjanje vlage poveča vlaženje,
• zagotavlja naravne negovalne lipide.
To omogoča obnovo kožne pregrade, kar posledično lajša srbečico.

Kako se uporablja Bepanderm krema za lajšanje srbečice?
Bepanderm krema za lajšanje srbečice je namenjena lajšanju srbeče in pordele kože, ki je posledica draženja kože na nepoškodovani koži dojenčkov, otrok in odraslih. Do takšnega draženja kože pride v primerih suhe kože, atopičnega dermatitisa, ekcema in alergijskih reakcij.
Bepanderm kremo za lajšanje srbečice uporabljajte po potrebi. Bepanderm krema za lajšanje srbečice ne vsebuje kortikosteroidov.

Kdaj se Bepanderm kreme za lajšanje srbečice ne uporablja?
• Ne uporabljajte je v primeru znanih alergij na katero od sestavin. Če se razvije alergijska reakcija, izdelek prenehajte uporabljati.
• Na ranjeni koži

Katere sestavine vsebuje Bepanderm krema za lajšanje srbečice?
Voda, kaprilni/kaprinski triglicerid, glicerol, pentilenglikol, olivno olje, pantenol, cetearilni alkohol, karitejevo maslo, gliceril stearat citrat, olje oslada, butilenglikol, hidrogeniran lecitin, ceramid 3, natrijev PCA, skvalan, stearil gliciretinat, karbomer, natrijev karbomer, ksantanski gumi, hidroksifenil propamidobenzojska kislina.

 

Pred uporabo preberite priloženo navodilo.

 

Navodilo za uporabo Bepanderm

 

 

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: