Antinevralgin krema, 90 g

Antinevralgin krema, 90 g

0 out of 5

10.63 

Sestavine Antinevralgin kreme delujejo krepilno, osvežilno in ustvarjajo občutek sproščenosti na površini telesa. Izdelek je primeren za nanašanje na kožo pred in po športni aktivnosti.

Prikaži košarico

Opis

Sestavine Antinevralgin kreme delujejo krepilno, osvežilno in ustvarjajo občutek sproščenosti na površini telesa. Izdelek je primeren za nanašanje na kožo pred in po športni aktivnosti. Kremo lahko večkrat dnevno nežno vmasirate na predele zatilja, ramen, hrbta, komolcev, rok, kolen in nog.

Kremo lahko večkrat dnevno nežno vmasirate na predele zatilja, ramen, hrbta, komolcev, rok, kolen in nog.

 

Uporaba

Na želeni predel iztisnite 5–10 cm kreme in jo vtrite v kožo 3–4-krat na dan.

 

Sestavine

Aqua, Petrolatum, Arnica Montana Flower Extract and Alcohol, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Camphor, Polysorbate 60, Menthol, Turpentine Oil, Sodium Acrylates Copolymer and Paraffinum Liquidum and PPG-1 Trideceth-6, Methyl Salicylate, Sorbic Acid, d-Limonene

 

Opozorilo

Samo za zunanjo uporabo. Antinevralgin lahko uporabljate le na zdravi in nepoškodovani koži.Po vsakem vtiranju roke skrbno umijte z milom in vodo. Ne sme priti v stik z očmi in sluznico.V primeru stika z očmi jih takoj izperite z veliko vode. Antinevralgin kremo odsvetujemo pri preobčutljivosti na katerokoli sestavino izdelka.

 

Navodilo za uporabo Antinevralgin

 

Pakiranje

Na voljo je tuba z 90 g kreme v škatlici s priloženim navodilom.

 

Proizvaja: Galenski laboratorij Obalne lekarne Koper, Hrpelje 14, Kozina

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: