Vizol S INTENSIVE kapljice za oko, 10 ml

Vizol S INTENSIVE kapljice za oko, 10 ml

0 out of 5

12.20 

Vizol S Intensive kapljice so namenjene lajšanju težav suhega očesa in obnavljanju očesne površine. Vizol S Intensive kapljice imajo dvojni učinek: vsebujejo natrijev hialuronat, ki vlaži in stabilizira solzni film ter dekspantenol, ki umirja, ščiti in pomaga pri regeneraciji očesne površine.

Kategorija: Oznaki: , Nensi: 1043569

Opis

Medicinski pripomoček

Vizol S Intensive kapljice za oko vsebujejo natrijev hialuronat 0,15%, dekspantenol 2%

Vizol S Intensive kapljice so namenjene lajšanju težav suhega očesa in obnavljanju očesne površine.

Vizol S Intensive kapljice za oko se lahko uporabljajo tudi med nošenjem kontaktnih leč.

Vizol S Intensive kapljice za oko so namenjene lajšanju blagih do zmernih težav suhega očesa, stabilizaciji solznega filma in mazljivosti s tem, ko naredijo očesno površino gladko.

Prav tako lajšajo težave:

  • pri mehanskih draženjih očesne površine povzročenih z nošenjem kontaktnih leč, pri diagnostičnih ali kirurških posegih v očesu
  • pri mehanskih draženjih očesne površine povzročene z zunanjimi dejavniki (veter, sonce, klorirana voda, zdravljenje z zdravili)
  • pri preobremenjenih očeh (dolgotrajno delo z računalnikom).

Uporaba kapljic omogoča hitrejše lajšanje navedenih težav. Vizol S Intensive kapljice imajo dvojni učinek: vsebujejo natrijev hialuronat, ki vlaži in stabilizira solzni film ter dekspantenol, ki umirja, ščiti in pomaga pri regeneraciji očesne površine. Na ta način lahko zmanjšamo težave s suhostjo oči in preprečimo zaplete.

Sestava: Natrijev klorid, natrijev dihidrogenfosfat dihidrat, brezvodni natrijev hidrogenfosfat, natrijev hialuronat 0,15%, dekspantenol 2%, prečiščena voda.

Pakiranje: 10 ml

Navodila za uporabo: Kapljice se lahko uporabljajo večkrat dnevno, po potrebi. Kapnite 1 do 2 kapljici v oko. Nekajkrat zaprite oči, da se raztopina enakomerno porazdeli po njihovi površini. Ne vsebujejo konzervansov in zato niso škodljive za oči.

Opozorila in previdnostni ukrepi

Ne uporabljajte proizvoda Vizol S Intensive, če ste preobčutljivi (alergični) na natrijev hialuronat, dekspantenol ali katero koli drugo sestavino Vizol S Intensive kapljic za oko. V primeru alregijske reakcije morate takoj prenehati z uporabo kapljic in se posvetovati z zdravnikom.

Ostala opozorila:

  • Če opazite, da sta Vizol S Intensive plastenka ali aplikator poškodovana, ne uporabite tega proizvoda.
  • Za zagotovitev primernega odmerjanja in higiene lahko plastenko uporablja le ena oseba.
  • Medsebojno delovanje kapljic Vizol S INTENSIVE in raztopine za kontaktne leče, drugih kapljic za oko ali mazil za uporabo v očesu ni znano. Če uporabljate sočasno še druge izdelke za uporabo v očesu, počakajte z apliciranjem najmanj 15 min pred vsakim naslednjim odmerjanjem.

Varnost proizvoda: Aplikator plastenke vsebuje filter, ki zagotavlja njegovo varno uporabo, saj preprečuje kontaminacijo raztopine po odprtju. Proizvod ne vsebuje konzervansov, s čimer je zmanjšana možnost draženja in poškodbe očesne površine.

Proizvod uporabniki na splošno dobro prenašajo. Kljub temu se v primeru, če opazite kateri koli neželeni učinek, posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

Proizvajalec: JADRAN-GALENSKI LABORATORIJ d.d., Svilno 20, 51000 Rijeka, Hrvaška.

Zastopnik in distributer: Jadran-galenski laboratorij d.o.o. Ljubljana, Litostrojska cesta 46A, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Rok uporabnosti: Je odtisnjen na ovojnini. Rok uporabnosti po odprtju je 180 dni. Ne uporabljajte proizvoda po izteku roka uporabnosti.

Shranjevanje: Shranjujte pri temperaturi do 25 °C v originalni ovojnini. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

 

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: