Thealoz Duo kapljice za oči, 10 ml

Thealoz Duo kapljice za oči, 10 ml

0 out of 5

13.85 

Thealoz Duo kapljice za suho oko so rešitev za vse, ki imajo suhe, razdražene in utrujene oči. Vsebujejo edinstveno kombinacijo, ki vlaži, ščiti in obnavlja površino suhega očesa. 

Kategorija: Oznake: , , Nensi: 1041848

Opis

Medicinski pripomoček

Thealoz Duo kapljice za suho oko so rešitev za vse, ki imajo suhe, razdražene in utrujene oči. Vsebujejo edinstveno kombinacijo, ki vlaži, ščiti in obnavlja površino suhega očesa. Zaradi tega nudijo takojšnje olajšanje, ki traja ves dan. Thealoz Duo kapljice za suho oko se nahajajo v inovativni večodmerni plastenki ABAK. Plastenka ABAK omogoča, da so kapljice Thealoz Duo brez konzervansov.
Thealoz Duo kapljice so enostavne in priročne za uporabo tako za mlajše kot starejše osebe. Primerne so tudi za uporabnike kontaktnih leč.

 

Kako delujejo kapljice Thealoz Duo?

Thealoz Duo kapljice vsebujejo edinstveno kombinacijo hialuronske kisline in trehaloze. Hialuronska kislina neguje in vlaži, trehaloza pa ščiti in obnavlja površino oči. Thealoz Duo kapljice so hipotonične in tako še dodatno ugodno delujejo na vlažnost vaših oči.

Pomembno je, da vaše kapljice za suho oko delujejo na vseh točkah »začaranega kroga suhega očesa«. Le tako lahko nudijo takojšnje olajšanje in z dolgotrajnim učinkom blažijo simptome suhih oči.

Thealoz Duo kapljice delujejo v vseh točkah začaranega kroga suhega očesa:
– zmanjšajo izhlapevanje solznega filma in stabilizirajo solzni film,
–  vzpostavijo osmotsko ravnovesje solz in celic,
–  obnavljajo in zaščitijo celice na očesni površini pred poškodbami,
–  zaščitijo celice na očesni površini pred izsušitvijo, ki lahko vodi v propad celic,
–  zmanjšujejo vnetne procese na očesni površini.

 

Kako uporabljati kapljice Thealoz Duo?

Inovativna plastenka ABAK omogoča, da Thealoz Duo kapljice ne vsebujejo konzervansov, kar ugodno deluje na očesno površino. Iz enakega razloga je mogoče Thealoz Duo kapljice uporabljati z vsemi tipi kontaktnih leč. Praktična in uporabniku prijazna večodmerna plastenka ABAK zagotavlja vsaj 300 sterilnih kapljic.

 

Sestavine 

Kapljice Thealoz Duo vsebujejo 3 % trehaloze in 0,15 % natrijevega hialuronata.

 

Odmerjanje

1 kapljica v vsako oko, 4 do 6-krat na dan.
Thealoz Duo kapljice lahko uporabljate tudi med nošenjem kontaktnih leč.

 

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: