The Eye Doctor Click & Go Sterileyes grelno hladilna preveza za veke

The Eye Doctor Click & Go Sterileyes grelno hladilna preveza za veke

0 out of 5

14.91 

The Eye Doctor Click & Go Sterileyes grelno hladilna preveza za veke je zasnovana za sproščanje in lajšanje težav pri suhem očesu in z njim povezanih simptomih. 

Opis

Medicinski pripomoček

The Eye Doctor Click & Go Sterileyes grelno hladilna preveza za veke je zasnovana za sproščanje in lajšanje težav pri suhem očesu in z njim povezanih simptomih. Tkanina v prevleki preveze je prevlečena s protibakterijskim nanosom Sterileyes.

The Eye Doctor Click & Go Sterileyes grelno hladilna preveza vsebuje vložek s posebnim gelom, ki se lahko segreje z aktiviranjem kovinskega ploščka znotraj vložka. The Eye Doctor Click & Go Sterileyes se lahko uporablja tudi hladnega. Preveze se ne aktivira, temveč se jo da v hladilnik za približno eno uro.

Grelna preveza zdrži približno 100 uporab. 

Tkanina v prevleki preveze je prevlečena s protibakterijskim nanosom Sterileyes, ki klinično dokazano uniči 99,9 % bakterij. Na vlakna v tkanini preveze je namreč vezana patentirana protibakterijska raztopina, ki oči zaščiti pred škodljivimi bakterijami. Protibakterijski nanos Sterileyes varuje tkanino pred madeži, podaljšuje življenjsko dobo preveze in zavira mikroorganizme, ki pri razkrajanju maščobe ustvarjajo neprijeten vonj. Je prijazna koži in ne povzroča alergij.

 

Hladilna preveza za pomiritev simptomov pri:

 • senenem nahodu/alergijah/vnetju
 • utrujenih/srbečih/ zabuhlih/bolečih očeh
 • glavobolih zaradi sinuzitisa/migrenah

 

Grelna preveza za lajšanje simptomov pri:

 • suhem očesu
 • disfunkciji meimbovih žlez (blefaritis)
 • halaciju (ciste na vekah) in povezanih simptomih kot so:
  občutek peska v očeh
  draženje
  boleče oči

 

Uporaba

Ta navodila naj vam služijo kot osnovna informacija oz. vodič in niso mišljena kot osnova za načrtovanje poteka zdravljenja.  Le
vaš oftalmolog lahko oceni, kako resno stanje imate in vam lahko poda natančnejša navodila, kako pogosto uporabljati The Eye
Doctor Click & Go. Če niste prepričani o tem ali pravilno uporabljate ta izdelek, oziroma simptomi ne izginejo ali se stanje celo
poslabša, se prosim obrnite na vašega oftalmologa.

Izdelek je zasnovan za sproščanje in lajšanje težav pri suhem očesu in z njim povezanih simptomih. Kadar uporabljamo toplega, The Eye Doctor Click & Go na nežen način stimulira izločanje olj iz žlez na vekah. Toplota topi sesirjene lipide, ki blokirajo izvodila. Prehodno se tako lahko pojavi zamegljen vid. Ta pojav je pogostejši pri uporabnikih kontaktnih leč.

Ko prvič prejmete The Eye Doctor Click & Go naj bi preveza vsebovala transparenten gel in dobro viden kovinski plošček v obliki kupole, ki služi za aktivacijo (glejte sliko A na notranji strani). Med transportom se lahko grelna preveza po nesreči aktivira. V tem primeru je vsebina grelne preveze bele barve (slika C). Pred prvo uporabo boste v tem primeru morali opraviti postopek sterilizacije in priprave izdelka za ponovno uporabo (na notranjih straneh).

Prosim podrobno preberite ta navodila in jih shranite za kasnejšo uporabo. The Eye Doctor Click & Go je registriran kot medicinski pripomoček pri MHRA.

Preveza vsebuje gel iz vode in natrijevega acetata. Ob pritisku na aktivacijski kovinski plošček v prevezi nastane zvok, oziroma
frekvenca, ki povzroči, da se spremeni molekulska struktura natrijevega acetata. Gel se spremeni v majhne kristale, hkrati pa
nastane optimalna količina toplote.

 

Navodila za uporabo The Eye Doctor Click & Go

 

Opozorila

Preveza naj bo na sobni temperaturi, preden jo aktivirate. Ne reaktivirajte, dokler se maska ne ohladi na sobno temperaturo in ima gel popolnoma gladek in transparenten izgled, brez vidnih belih kristalov.
Ne uporabljajte na poškodovani ali krvaveči koži. Hranite izven dosega otrok. Ni primerno za otroke in dojenčke mlajše od 3 let. Tekočina v notranjosti ni primerna za zaužitje. Tekoča vsebina lahko povzroči nadraženje kože ali oči.
Če je preveza poškodovana oziroma pušča, jo prosim zavrzite. V kolikor tekoča vsebina pride v stik s kožo ali očmi, jih nemudoma sperite z mlačno vodo. Če se gel zaužije, spijte nekaj vode, da razredčite zaužito tekočino in se posvetuje z zdravnikom.
Pozor: Ne segrevajte v mikrovalovki ali v električnih grelnikih vode. Ne prebadajte. Samo za zunanjo uporabo.

 

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: