Systane vlažilne kapljice za oko, 10 ml

Systane vlažilne kapljice za oko, 10 ml

0 out of 5

11.10 

Systane vlažilne kapljice za oko so namenjene zdravljenju simptomov suhega očesa.

Nensi: 1010477

Opis

Medicinski pripomoček

Systane vlažilne kapljice za oko so namenjene zdravljenju simptomov suhega očesa. 

SYSTANE vlažilne kapljice za oko je raztopina z blažilnim delovanjem, ki vlaži površino očesa za hitro in dolgotrajno lajšanje občutka suhosti, draženja, pečenja, zbadanja, hrapavosti ali tujka v očesu zaradi dejavnikov okolja kot so prah, dim, ozon, UV žarki, suha vročina (radiatorji ali savna), prezračevalne naprave, veter, prepih, kozmetična sredstva ali manjša pogostnost mežikanja zaradi daljšega gledanja televizije ali zbranega dela pred računalniškim zaslonom.

 

Uporaba

SYSTANE vlažilne kapljice za oko se lahko uporabljajo ves dan, po potrebi. Vkapajte kapljice v oko in pomežiknite z očmi. Če se med nošenjem kontaktnih leč pojavi manjše draženje, neprijeten občutek ali zamegljen vid, vkapajte 1 ali 2 kapljici v oko in 2-krat ali 3-krat pomežiknite. Kapljice lahko vkapate v oko tudi, preden vstavite kontaktne leče in potem, ko ste jih odstranili. Pred uporabo dobro pretresite.

 

Sestavine

Sestavine: polietilenglikol 400, propilenglikol, HIDROKSIPROPIL GUAR, borova kislina, kalcijev klorid, magnezijev klorid, kalijev klorid, natrijev klorid, cinkov klorid, POLYQUAD (polidronijev klorid) 0,001 % in prečiščena voda.

 

Opozorila

Pomembno je, da upoštevate navodila svojega oftalmologa in vsa navodila za pravilno uporabo izdelka. Če imate stalno neprijeten občutek v očesu, prekomerno solzenje, spremembe vida ali rdečino očesa, se posvetujte s svojim oftalmologom, saj bi vaše težave lahko postale resnejše. Ne namakajte ali razkužujte svojih leč v Systane vlažilnih kapljicah za oko, ker lahko pride do očesnega draženja. Kontaminacijo preprečite tako, da se s kapalko nikoli ne dotaknete nobene površine. Po uporabi plastenko spet zaprite s pokrovčkom. Shranjujte pri sobni temperaturi. Ko ni v uporabi, mora biti plastenka tesno zaprta. Uporabite pred datumom izteka roka uporabnosti, ki je označen na izdelku. Šest mesecev po prvem odpiranju zavrzite morebitno preostalo raztopino. Kapljice shranjujte nedosegljivo otrokom.

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: