Systane Ultra vlažilne kapljice za oko, 10 ml

Systane Ultra vlažilne kapljice za oko, 10 ml

0 out of 5

10.94 

Systane ULTRA vlažilne kapljice za oko so namenjene lajšanju simptomov suhega očesa kot sta pekoč občutek in razdraženost zaradi izsušene površine očesa.

Zaloga: Ni na zalogi Nensi: 1026112

Opis

Medicinski pripomoček

Systane ULTRA vlažilne kapljice za oko so namenjene lajšanju simptomov suhega očesa kot sta pekoč občutek in razdraženost zaradi izsušene površine očesa.

Lahko jih uporabljate za lubrikacijo in vlaženje silikonskih hidrogelnih in mehkih (hidrofilnih) kontaktnih leč, ki so namenjene dnevnemu, podaljšanemu nošenju ali za enkratno uporabo. Systane ULTRA vlažilne kapljice za oko vlažijo vaše kontaktne leče, zmanjšajo neprijeten občutek pri nošenju kontaktnih leč in pomagajo odstraniti delce, ki lahko povzročijo draženje in/ali neprijeten občutek.

 

Uporaba

Systane ULTRA vlažilne kapljice za oko lahko uporabljate po potrebi, večkrat na dan. Vkapajte kapljice v oko in pomežiknite. Če se med nošenjem kontaktnih leč pojavi manjše draženje, neprijeten občutek ali zamegljen vid, vkapajte 1 ali 2 kapljici v oko in 2-krat ali 3-krat pomežiknite. Kapljice lahko vkapate v oko tudi, preden vstavite kontaktne leče in potem, ko ste jih odstranili. Pred uporabo dobro pretresite.

 

Sestavine

Sestavine: polietilenglikol 400, propilenglikol, hidroksipropilgvar, sorbitol, aminometilpropanol, borova kislina, kalijev klorid, natrijev klorid, diNa EDTA, PolyQuad (polidronijev klorid) 0,001% in prečiščena voda.

 

Opozorila

Pomembno je, da upoštevate navodila svojega oftalmologa in vsa navodila za pravilno uporabo izdelka. Če imate stalno neprijeten občutek v očesu, prekomerno solzenje, spremembe vida ali rdečino očesa, se posvetujte s svojim oftalmologom, saj bi vaše težave lahko postale resnejše. Ne namakajte ali razkužujte svojih leč v Systane vlažilnih kapljicah za oko, ker lahko pride do očesnega draženja. Kontaminacijo preprečite tako, da se s kapalko nikoli ne dotaknete nobene površine. Po uporabi plastenko spet zaprite s pokrovčkom. Shranjujte pri sobni temperaturi. Ko ni v uporabi, mora biti plastenka tesno zaprta. Uporabite pred datumom izteka roka uporabnosti, ki je označen na izdelku. Šest mesecev po prvem odpiranju zavrzite morebitno preostalo raztopino. Kapljice shranjujte nedosegljivo otrokom.

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: