Proculin Lens raztopina za nego leč, 400 ml

Proculin Lens raztopina za nego leč, 400 ml

0 out of 5

10.15 

Proculin Lens raztopina za nego leč je večnamenska raztopina za leče s hialuronsko kislino, ki zagotavlja celovito nego vseh vrst kontaktnih leč.

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1033413

Opis

Medicinski pripomoček

Proculin Lens raztopina za leče je večnamenska raztopina za leče s hialuronsko kislino, ki zagotavlja celovito nego vseh vrst kontaktnih leč. Neguje tudi silikonske leče s hidrogelom in je primerna za posameznike z občutljivimi in suhimi očmi.

Proculin Lens raztopino za nego leč uporabljamo za čiščenje, razkuževanje, izpiranje, vlaženje, ter shranjevanje. Hialuronska kislina v raztopini Proculin tvori na lečah vlažilni film, ki preprečuje draženje oči tudi ob daljši uporabi leč.

Priložena je tudi antibakterijska škatlica za leče s srebrovimi ioni.

Uporaba
Pred uporabo roke dobro umijte in osušite. Vsako lečo odstranite, jo položite na dlan in z raztopino nežno očistite z obeh strani. Leči položite v škatlico, prelijte z raztopino ter škatlico zaprite. Za dezinfekcijo leče pustite v raztopini vsaj štiri ure ali še bolje preko noči.

Pred uporabo leč škatlico nežno pretresite. Leči sta pripravljeni za uporabo. Raztopino odlijte in škatlico zaprite.

Sestavine
Sterilna izotonična raztopina s pH 7,2 vsebuje: poliheksametilen bigvanid (0,0001 %), Mirapol A15, natrijev edetat, polimer metiloksirana in natrijev hialuronat (0,025 %).

Opozorila
Izdelek je sterilen do prvega odprtja stekleničke. Po uporabi stekleničko dobro zaprite. Izdelek je uporaben 90 dni po odprtju. Ne shranjujte v bližini virov toplote. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Ni za uživanje. Izdelka ne uporabljajte, če ste preobčutljivi na eno izmed sestavin v izdelku.

Distributer: Alkaloid INT d.o.o., Šlandrova ulica 4, 1231 Ljubljana-Črnuče, R Slovenija
Proizvajalec: SCHALCON S.P.A., Italija.

 

 

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: