Piiloset OneStep sistem z vodikovim peroksidom za čiščenje kontaktnih leč, 360 ml

Piiloset OneStep sistem z vodikovim peroksidom za čiščenje kontaktnih leč, 360 ml

0 out of 5

12.49 

Piiloset OneStep je sistem z vodikovim peroksidom brez konzervansov za čiščenje, razkuževanje in nevtraliziranje vseh kontaktnih leč.

Kategorija: Oznaki: , Nensi: 1052920

Opis

Medicinski pripomoček

Piiloset OneStep je sistem z vodikovim peroksidom brez konzervansov za čiščenje, razkuževanje in nevtraliziranje vseh kontaktnih leč.

Piiloset OneStep je enostaven in učinkovit sistem za razkuževanje vseh vrst kontaktnih leč. Njegova superiorna učinkovitost temelji na kombinaciji razkuževalne 3% raztopine vodikovega peroksida in posebej zasnovane OneStep posodice za kontaktne leče. Temeljito očiščene kontaktne leče ostanejo navlažene dlje časa in so hkrati udobnejše za uporabo.
Ker je OneStep popolnoma brez konzervansov, je odlična dezinfekcijska metoda za ljudi z zelo občutljivimi očmi. Priporočamo ga ljudem, ki potrebujejo resnično temeljito očiščene kontaktne leče.

OneStep raztopino moramo vedno uporabljati s priloženo OneStep posodico za kontaktne leče. Medtem, ko vodikov peroksid razkuži in očisti kontaktne leče, vgrajen nevtralizacijski bubble disk pretvori vodikov peroksid v kisik in vodo. Proces traja 6 ur.
Razkužene kontaktne leče lahko pred vstavljanjem v oči ali tekom dneva po potrebi dodatno speremo s Piiloset SAL fiziološko raztopino ali s Piiloset BioTwin večnamensko raztopino.

 

Uporaba

Pred prvo uporabo OneStep raztopine skrbno preberite navodila za uporabo.
• Nenevtralizirane raztopine OneStep nikoli ne smemo zanesti v oko.
• Proces nevtralizacije se prične, ko nevtralizacijski bubble disk v posodici za kontaktne leče pride v stik z raztopino OneStep. Zaradi tega je zelo pomembno, da najprej odstranimo kontaktne leče in jih vstavimo v držalo na pokrovčku. Nato napolnimo posodico za kontaktne leče z raztopino OneStep in posodico takoj zapremo s pokrovčkom z držalom za kontaktne leče.
• Kontaktne leče lahko uporabimo po 6 urah.
• Razkužene kontaktne leče lahko pred vstavljanjem v oči ali tekom dneva po potrebi dodatno speremo s Piiloset SAL fiziološko raztopino ali s Piiloset BioTwin večnamensko raztopino.

 

Sestava: 3% vodikov peroksid (H2O2), EDTA, PVP v fiziološki raztopini puferirani s fosfatnim pufrom.

Pakiranje: OneStep 360 ml  plastenka, OneStep nevtralizacijska posodica za kontaktne leče, navodila za uporabo.

Uporabno: Uporabno 2 meseca po prvem odprtju.

 

 

Predstavitveni letak OneStep

 

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: