Piiloset BioDrop MD Spray, emulzija v obliki spreja za suhe oči in veke, 17 ml

Piiloset BioDrop MD Spray, emulzija v obliki spreja za suhe oči in veke, 17 ml

0 out of 5

14.56 

Emulzija v obliki spreja za suhe oči in veke – brez konzervansov. Za lajšanje težav pri suhih in razdraženih očeh in vekah.

Opis

Medicinski pripomoček

  • Emulzija v obliki spreja za lajšanje težav pri suhih in razdraženih očeh in vekah brez konzervansov
  • Izboljša kakovost solznega filma in preprečuje njegovo prehitro izhlapevanje.

BioDrop MD Spray mikroemulzija je namenjena vlaženju suhih oči in vek. Njen vlažilni učinek temelji na inovativni in edinstveni kombinaciji naravnih učinkovin: na olju iz semen rakitovca in hialuronatu.

Težave s suhimi očmi nastanejo zaradi različnih sprememb v sestavi solznega filma, ki povzročijo, da vodna faza solznega filma izhlapi prehitro. Hialuronat zadržuje vlago in maže površino očesa, olje semen rakitovca pa okrepi lipidno plast solznega filma. Z vsakim mežikom se namreč majhna količina BioDrop MD SPRAY razporedi po očesni površini, okrepi lipidno plast solznega filma in s tem preprečuje prehitro izhlapevanje vode. Vlažilni učinek nastopi hitro in traja dolgo.

Emulzija v obliki spreja za suhe oči in veke – brez konzervansov

Edinstvena 360 stopinjska aplikacija

BioDrop MD Spray popršimo na zaprte veke iz razdalje 25 cm. Poseben razpršilni sistem poskrbi, da je popršek enakomerno razporejen po vekah.

Razpršilnik omogoča 360 stopinjsko aplikacijo. Lahko ga uporabljamo obrnjenega navzdol ali v ležečem položaju, kar je bistvena prednost, kadar uporabljamo sprej na drugih osebah. Lahko ga uporabljate tudi, če ste naličeni, oz. če uporabljate druge izdelke za nego okolice očesa. Primerno tudi za uporabnike kontaktnih leč.

Mikroemulzija BioDrop MD SPRAY popravlja in krepi strukturo solznega filma.

Olje semen rakitovca lajša simptome suhega očesa, izboljša strukturo solznega filma in vlaži sluznico. Njegove naravne antioksidantne komponente ščitijo celice na očesni površini in koži pred poškodbami ter pospešijo njihovo celjenje. Olje semen rakitovca je bogato z omega maščobnimi kislinami -3, -6 in -9 ter vitaminom E in A, ki so pomembni za zdravje očesa in kože vek. V študijah se je pokazalo, da ima ob topikalni uporabi olje semen rakitovca protivnetni učinek in kaže pozitivne učinke na vlažnost kože in sluznic. Hialuronat ščiti oči pred celičnimi poškodbami in ohranja sestavo solznega filma, s tem da zadržuje vlago in lubricira površino očesa.

Olje semen rakitovca (Hippophae)

Okrepi lipidno plast solznega filma, ki ščiti oko pred izsuševanjem.

Vsebuje antioksidacijske komponente, ki ščitijo očesno površino in kožo vek pred poškodbami celic in pospešujejo njihovo regeneracijo. Študije so pokazale tudi protivnetni učinek olja semen rakitovca.

Hialuronat

Izboljša sposobnost zadrževanja vode v solznem filmu in hkrati lubricira oko. Preprečuje poškodbe celic in vlaži okoliško kožo.

Vsebuje še glicerol in emulgatorje v citratno-boratnem pufru.

Ne vsebuje konzervansov in alkohola ter ne vsebuje snovi živalskega izvora.

 

Video prikaz uporabe

 

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: