Blephaclean sterilne krpice za čiščenje vek, 20 sterilnih krpic

Blephaclean sterilne krpice za čiščenje vek, 20 sterilnih krpic

0 out of 5

12.85 

Blephaclean sterilne krpice so namenjene vsakodnevni higieni vek in občutljive kože ter čiščenju pred zdravstvenimi posegi na očeh in po njih. Posebna krpica s hialuronsko kislino, ki je prepojena z edinstvenim losjonom, ni tkana, tako da ne pušča nitk na veki in s tem ne obremenjuje oči. 

Prikaži košarico

Opis

Medicinski pripomoček

Blephaclean sterilne krpice so namenjene vsakodnevni higieni vek in občutljive kože ter čiščenju pred zdravstvenimi posegi na očeh in po njih. Posebna krpica s hialuronsko kislino, ki je prepojena z edinstvenim losjonom, ni tkana, tako da ne pušča nitk na veki in s tem ne obremenjuje oči. Zaradi njene nežne strukture je čiščenje vek nežno in neboleče.

 

Kako delujejo Blephaclean sterilne krpice?

Sterilne krpice Blephaclean so prepojene z losjonom ter že pripravljene za vsakodnevno higieno vek in občutljive kože. Z njimi boste nežno odstranili vse nečistoče, izločke sluznice, sebum ter zasušene izcedke na vekah, robovih vek in trepalnicah. Krpice ne dražijo oči in ne poškodujejo zgornjega sloja kože, zaradi edinstvene sestave s hialuronsko kislino kot naravnim vlažilcem pa kožo tudi negujejo in vlažijo. Regulacijski kompleks za zmanjšano izločanje sebuma uravnava nastajanje sebuma, kombinacija z izvlečkom Centelle asiatica pa kožo pomirja in obnavlja.

 

Kaj vsebujejo Blephaclean sterilne krpice?
• Micelne strukture, ki raztapljajo in nežno odstranijo ostanke epitelija, sebuma in izločke iz veznice – gre za neionske strukture, zato ne dražijo kože;
• izvleček Centelle asiatica, ki pospešuje zdravljenje in regeneracijo tkiv;
• hialuronsko kislino, ki kožo optimalno vlaži in izboljša njeno stanje;
• regulacijski kompleks za zmanjšano izločanje sebuma iz korenike Iris florentine, vitamina A in cinka za regulacijo izločanja sebuma, katerega čistilne in vlažilne lastnosti kompleksa so prilagojene občutljivi in poškodovani koži.

Sterilne krpice Blephaclean ne vsebujejo parabenov in so v celoti brez konzervansov. Ne vsebujejo niti dišav in niso mastne, zato očiščenega področja vek po uporabi ni treba izpirati z vodo. Priporočamo jih tudi uporabnikom kontaktnih leč.

 

Sestavine

Blephaclean sterilne krpice so prepojene z losjonom, ki vsebuje micelne strukture, natrijev hialuronat, izvleček Centelle asiatice, koreniko Iris florentine, vitamin A in cink.

 

Uporaba

Pred kirurškim posegom na očeh uporabljajte 2-krat dnevno 5 dni oziroma kakor ste se dogovorili z zdravnikom ali farmacevtom.
Za druge primere uporabljajte 2-krat dnevno zjutraj in zvečer 3 tedne in nato enkrat dnevno 3 mesece oziroma kakor ste se dogovorili z
zdravnikom ali farmacevtom. Nekatera obolenja vek so kronična in morda boste morali higieno vek izvajati dolgotrajno.

 

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: