Blepha Cura paket za nego očesnih vek: Liposomska suspenzija (70 ml) + Bombažne blazinice (70 blazinic)

Blepha Cura paket za nego očesnih vek: Liposomska suspenzija (70 ml) + Bombažne blazinice (70 blazinic)

0 out of 5

15.35 

Blepha Cura paket za nego očesnih vek sestavljata: Blepha Cura liposomska suspenzija za veke (70 ml) in Blepha Cura bombažne blazinice za čiščenje obraza (70 blazinic).

Opis

Medicinski pripomoček

Blepha Cura paket za nego očesnih vek sestavljata: Blepha Cura Liposomska suspenzija za veke (70 ml) in Blepha Cura Bombažne blazinice za čiščenje obraza (70 blazinic).

 

Blepha Cura Liposomska suspenzija za veke, 70 ml 

Blepha Cura Liposomska supenzija za veke blaži vnetja očesnih vek, uporabljamo jo tudi za njihovo dnevno nego in higieno. Blepha Cura vzpodbuja in pospešuje naraven proces zdravljenja pri vnetjih in draženju očesnih vek.

Sestava: sojin lecitin, vitamin A – palmitat, vitamin E, etanol, natrijev klorid, fenoksietanol, prečiščena voda

Uporaba: Priporočamo, da Blepha Cura suspenzijo uporabite dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer. Za aplikacijo Blepha Cura uporabite bombažne blazinice, ki so kakovostne in se ne plastijo. Da se izognete kontaminaciji, vrat stekleničke ne sme priti v stik z drugimi površinami, posebej še z bombažno blazinico. Blepha Cura suspenzijo na bombažno blazinico nakapljajte z majhne razdalje. Med dnevno nego in higieno očesnih vek s suspenzijo BlephaCura natančno odstranite vse kraste (zaspančke) in izločke z očesnih vek. Priporočamo, da si pred aplikacijo temeljito umijete roke. Po uporabi bombažno blazinico zavržite. Za vsako veko uporabite novo bombažno blazinico. Blepha Cura suspenzije ne aplicirajte direktno v oči. Ne uporabljajte je na notranji strani vek ali na površini očesa. Uporaba in pogostost terapije z Blepha Cura suspenzijo ni časovno omejena. Kontraindikacije in stranski učinki niso poznani.

Opozorilo: Blepha Cura ni primerna za uporabo pri preobčutljivosti na katero od sestavin.
Rok uporabe in shranjevanje: Rok uporabe je odtisnjen na dnu škatlice in na nalepki stekleničke. Ne uporabljajte po pretečenem roku uporabe. Izdelek po odprtju porabite najkasneje v 4 tednih. Hranite zaščiteno pred svetlobo, pri sobni temperaturi. Hranite nedosegljivo otrokom.

Vsebina: 70 ml.

 

 

Blepha Cura Bombažne blazinice za čiščenje obraza, 70 blazinic

Blazinice so izdelane iz biološko certificiranega bombaža. Dovoljujejo posebej nežno in natančno čiščenje.

Vsebina: 70 blazinic

 

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: