Nissei Merilnik krvnega tlaka DSK-1031

Nissei Merilnik krvnega tlaka DSK-1031

0 out of 5

79.90 

Nadlaktni merilnik krvnega tlaka Nissei opravi meritev med samim napihovanjem manšete, kar omogoča hitrejše in prijetnejše merjenje.

Opis

Medicinski pripomoček

Nadlaktni merilnik krvnega tlaka Nissei, z 2010 ESH standardom, ki ga priporoča Evropsko združenje za hipertenzijo, opravi meritev med samim napihovanjem manšete, kar omogoča hitrejše in prijetnejše merjenje. Merilnik je klinično testiran.

T.i. FUZZY Inflation tehnologija omogoča, da se manšeta idealno napihne in se tako popolnoma prilagodi uporabniku, za katerega je merjenje veliko prijetnejše in hitrejše. Merilnik vsebuje tudi indikator manšete (sporoči, če manšeta ni pravilno nameščena), indikator zanesljivosti (sporoči, da je merjenje potekalo brez napak), indikator gibanja telesa (opozori na premikanje med merjenjem, ki lahko vpliva na rezultat meritve) ter indikator neenakomernega srčnega utripa.

Merilnik opravi pravilno meritev tudi v primeru srčne aritmije.

Ima 2 x 60 spominskih mest. Gumbi na merilniku so na dotik. Merilniku je priložena široka, univerzalna, trda manšeta (enostavna namestitev) za obseg roke od 22 do 42 cm ter 4 baterije. Mogoča je tudi uporaba z adapterjem.

Merilnik je oblikoval mednarodno priznan oblikovalec in zdravnik Dr. Kazuo Kawasaki.

Merilnik ima 10 let garancije, manšeta pa 1 leto.

 

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: