Omron MicroAIR U100 inhalator

Omron MicroAIR U100 inhalator

0 out of 5

149.47 

Omron MicroAIR U100 z inovativno tehnologijo mrežice nudi pacientom učinkovito zdravljenje kjer in kadar ga potrebujejo. Žepne velikosti in deluje na baterije.

 

Zaloga: Ni na zalogi Kategoriji: , Oznake: , , Nensi: 1055217

Opis

Medicinski pripomoček

OMRON MicroAIR U100 nudi dejanske rešitve za mnoge paciente in učinkovito zdravljenje kjerkoli in kadarkoli ga potrebujete.

OMRON MicroAIR U100 z inovativno tehnologijo mrežice nudi vašim pacientom učinkovito zdravljenje kjer in kadar ga potrebujejo. Nikoli ne bo več dvoma ali iti ali ostati doma zaradi morebitnih zdravstvenih stanj.

  • Prenosljiv – MicroAIR U100 je žepne velikosti in deluje na baterije. Običajni inhalatorji so veliki in jih lahko uporabljate izključno, če so priključeni na elektriko, kar otežuje potovanja.
  • Tih – Unikatna tehnologija mrežice omogoča skoraj povsem tiho proizvajanje aerosola. V nasprotju so klasični inhalatorji glasni in posledično težji in bolj nerodni za uporabo.
  • 360° delovanje – Unikatna oblika MicroAIR U100 omogoča uporabo v katerem koli položaju. Tudi v ležečem, kar je posebej ugodno za mlajše otroke.

 

 

 

Lekarna Plavž 

You've just added this product to the cart: