Bronchomed Junior sirup proti kašlju, 120 ml

Bronchomed Junior sirup proti kašlju, 120 ml

0 out of 5

8.56 

Bronchomed Junior sirup proti kašlju zanesljivo in hitro olajša vsak kašelj povezan s prehladnim obolenjem, primeren za oba tipa kašlja suhega in mokrega, za otroke od 1 leta dalje.

Prikaži košarico

Opis

Medicinski pripomoček

Bronchomed Junior sirup proti kašlju zanesljivo in hitro olajša vsak kašelj povezan s prehladnim obolenjem, primeren za oba tipa kašlja suhega in mokrega, za otroke od 1 leta dalje.

  • Za vsak kašelj ob prehladu
  • Pomirja, blaži in varuje
  • S suhim izvlečkom sleza in naravnim medom
  • Za otroke od 1. leta dalje
  • Hitro olajšanje, zanesljiv in otrokom zelo všečen
  • Brez umetnih barvil
  • Brez alkohola, brez laktoze, brez glutena & brez gensko spremenjenih organizmov
  • Pomirja, blaži in varuje
  • Okus jagode
  • Idealen za dnevno in nočno uporabo

Kaj je izdelek Bronchomed Junior in za kaj se uporablja
Dragoceni glavni sestavini, slez in med, v izdelku Bronchomed Junior delujeta kot balzam, ki pokrije vneto žrelno sluznico in jo s tem pomirja. Sluz tvori fizično zaščitno prevleko proti tujkom, s čimer blaži suh, dražeč kašelj in omogoča, da si sluznica opomore. Izdelek Bronchomed Junior zanesljivo in hitro ublaži kašelj ob prehladu, tako suh kot moker. Poleg tega je izdelek Bronchomed Junior v pomoč pri zaščiti sluznice ust in žrela, kadar je ta suha. Tanka plast izdelka bo pri govoru in petju zaščitila sluznico in ublažila neprijetne simptome, kot so kašelj, žgečkanje v grlu in odkašljevanje. Izdelek Bronchomed Junior je sirup proti kašlju, ki vsebuje večinoma naravne sestavine in je brez alkohola. Izdelek se dobro prenaša, zato je primeren tudi za otroke. Lahko ga uporabljate podnevi ali ponoči. S svojim blažilnim učinkom pripomore k mirnemu in krepčilnemu spancu.

Suh kašelj
Suh kašelj je običajno brez sluzi, sprožijo pa ga lahko različni dražljaji. Na začetku ali na koncu ciklusa kašlja ob prehladu lahko pride do draženja sluznic zgornjih dihal. Sluznice lahko dražijo tudi suh zrak, tujki, kot so prah ali alergeni, ter virusi in bakterije.

Moker (produktiven) kašelj
Lastni sluzni film telesa, ki ohranja bronhe vlažne in jih varuje pred izsušitvijo, vsebuje več sestavin, npr. mrtve celice, različne beljakovine in bele krvne celice. Pri boleznih dihal se lahko spremenijo njegova sestava, barva in konsistenca. Če se tvorba sluzi poveča, poskuša telo čezmerno sluz iz razvejanega mrežja bronhov odstraniti s kašljem. Sluz lahko izkašljate v ustno votlino, kjer jo lahko pogoltnete ali izpljunete. Izdelek Bronchomed Junior pomaga ublažiti draženje tudi pri mokrem kašlju, ko je razdražena žrelna sluznica.

Zanesljivo olajšanje kašlja
Refleks kašlja je bistvenega pomena za čiščenje dihalnih poti. Sproži se, če so prisotni izločki in jih je treba izkašljati. Pri tako imenovanem produktivnem kašlju povzroči kašelj nakopičena sluz. Receptorje za kašelj lahko aktivirajo tudi tujki, s čimer sprožijo refleks kašlja (suh kašelj). Izdelek Bronchomed Junior blaži refleks kašlja v fazah suhega in produktivnega/mokrega kašlja, tako da prekrije receptorje za kašelj z zaščitno plastjo.

Kaj vsebuje izdelek Bronchomed Junior
15 ml izdelka Bronchomed Junior vsebuje: 143 mg suhega izvlečka sleza, 750 mg medu.
Druge sestavine: ksilitol, ksantan, brezvodni glicerol, citronska kislina, aroma jagode, metil-4-hidroksibenzoat, propil-4-hidroksibenzoat, prečiščena voda.

Izdelek Bronchomed Junior je brez umetnih barvil, laktoze, glutena, alkohola in gensko spremenjenih organizmov.

 Kako jemati izdelek Bronchomed Junior
Otroci, stari od 6 do 11 let: 15 ml do štirikrat na dan.
Otroci, stari od 4 do 5 let: 7,5 ml do štirikrat na dan.
Otroci, stari od 2 do 3 leta: 5 ml do štirikrat na dan.
Otroci, stari eno leto ali več: 5 ml do trikrat na dan.
Za lažje odmerjanje je priložena merica.
Izdelek Bronchomed Junior se lahko jemlje podnevi in ponoči.
Za najboljše rezultate je izdelek Bronchomed Junior priporočljivo jemati tako pogosto, kot je priporočeno.
Če ste v dvomih ali in imate kakršno koli vprašanje ali pomislek, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

 

Navodilo za uporabo Bronchomed Junior

 

 

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: