Apropos Sedituss žvečljive tablete – okus med in limona, 20 tablet

Apropos Sedituss žvečljive tablete – okus med in limona, 20 tablet

0 out of 5

7.76 

Apropos Sedituss žvečljive tablete z zaščitnim kompleksom Propolis HXG ustvarijo zaščitno mukoadhezivno oblogo, ki ščiti in vlaži sluznico glavnih dihalnih poti, pomirja kašelj, mehča in lajša izločanje sluzi.

Zaloga: Ni na zalogi Kategoriji: , Oznaki: , Nensi: 1048904

Opis

Medicinski pripomoček

 Apropos Sedituss žvečljive tablete z zaščitnim kompleksom Propolis HXG ustvarijo zaščitno mukoadhezivno oblogo, ki ščiti in vlaži sluznico glavnih dihalnih poti, pomirja kašelj, mehča in lajša izločanje sluzi. Zahvaljujoč filmogenemu učinku in vsebnosti propolisa M.E.D., Apropos Sedituss žvečljive tablete prispevajo k lajšanju tako suhega kot tudi produktivnega kašlja.

Apropos Sedituss tablete vsebujejo med in eterična olja, ki so prijetnega okusa in delujejo balzamično. Žvečljive tablete so priročne za uporabo. Propolis M.E.D.: je izvleček propolisa, pripravljenega z večkratno dinamično ekstrakcijo, s katero se ohrani višja vsebnost polifenolov in flavonoidov kot pri klasični ekstrakciji.

Aktivne sestavine: zaščitni kompleks propolis HXG, propolis M.E.D., grindelija, trpotec, acerola.

Brez glutena.

 

Navodila za uporabo: 4 tablete na dan raztopite v ustih.

Brezvodna formula.

Vsebnost: 20 žvečljivih tablet.

Sestava: fruktoza, suhi izvleček propolisa, zaščitni kompleks propolis HXG (ksantan gumi, hidrolizirani glikozaminoglikani, izvleček propolisa), med, suhi izvleček grindelije*, suhi izvleček trpotca*, eterično olje mete, eterično olje evkalipta, arome, acerola*, saharoza, silicijev dioksid, stabilizatorji: (sorbitol, koruzni škrob), sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid, rastlinski magnezijev stearat), sladilo: sukraloza.

*na maltodekstrinu.

Opozorila: ne uporabljajte izdelka, če ste občutljivi ali alergični na eno ali več sestavin v izdelku. Hranite nedosegljivo otrokom. Hranite v suhem prostoru, pri sobni temperaturi in ne izpostavljajte sončni svetlobi. Ne zavrzite prazne embalaže v okolje. Rok uporabe se nanaša na pravilno shranjen izdelek v nepoškodovani embalaži. Ne uporabljajte izdelka po preteku roka uporabnosti, ki je naveden na embalaži.

 

Proizvajalec: Desa Pharma s.r.l., Italija. Apropos  znamka je last podjetja DESA Pharma s.r.l.

Distributer: Materiamedika d.o.o., Dolinska 29a, 6000 Koper, Slovenija.

 

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: