Apropos Sedituss sirup za odrasle, 210 g

Apropos Sedituss sirup za odrasle, 210 g

0 out of 5

11.62 

Apropos Sedituss sirup za odrasle z zaščitnim kompleksom APM Tuss ustvari zaščitno mukoadhezivno oblogo, ki ščiti in vlaži sluznico glavnih dihalnih poti, pomirja kašelj, mehča in lajša izločanje sluzi.

Opis

Medicinski pripomoček

Apropos Sedituss sirup za odrasle z zaščitnim kompleksom APM Tuss ustvari zaščitno mukoadhezivno oblogo, ki ščiti in vlaži sluznico glavnih dihalnih poti, pomirja kašelj, mehča in lajša izločanje sluzi. Zahvaljujoč filmogenemu učinku in vsebnosti propolisa M.E.D., Apropos Sedituss sirup za odrasle prispeva k lajšanju tako suhega kot produktivnega kašlja. Ščiti sluznico, blaži kašelj ter lajša izločanje sluzi. 

Apropos Sedituss sirup za odrasle vsebuje med in eterična olja, ki so prijetnega okusa in delujejo balzamično. Propolis M.E.D. je izvleček propolisa, pripravljenega z večkratno dinamično ekstrakcijo, s katero se ohrani višja vsebnost polifenolov in flavonoidov kot pri klasični ekstrakciji. Vsebuje propolis, med, naravne izvlečke grindelije, sleza, trpotca in aloe vere ter eterična olja timijana, bora, evkalipta in komarčka.

Naravne sestavine: zaščitni kompleks propolis APM Tuss, propolis M.E.D., grindelija, bor, evkalipt, trpotec, slez, timijan, aloe vera, med.

Brez glutena. Brez laktoze.

 

Navodila za uporabo: 1 žlica (približno 10 ml) 2 do 4x na dan. Pred uporabo pretresti.

Vsebnost: plastenka vsebuje 190 ml sirupa (210 g).

Sestava: voda, vodno-glicerolni izvleček propolisa, zaščitni kompleks APM Tuss (ksantan gumi, hidrolizirani glikozaminoglikani, izvleček propolisa), med, rastlinski glicerin, vodno-glicerolni izvleček grindelije, vodno-glicerolni izvleček sleza, etilni alkohol, vodno-glicerolni izvleček trpotca, eterično olje rdečega bora, eterično olje timijana, eterično olje evkalipta, eterično olje sladkega komarčka, suhi izvleček aloe vere, stabilizator: ksantan gumi, konzervans: kalijev sorbat, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina.

Opozorila: ne uporabljajte izdelka, če ste občutljivi ali alergični na eno ali več  sestavin v izdelku. Hranite nedosegljivo otrokom. Hranite v suhem prostoru, pri sobni temperaturi in ne izpostavljajte sončni svetlobi. Ne zavrzite prazne embalaže v okolje. Rok uporabe se nanaša na pravilno shranjen izdelek v nepoškodovani embalaži. Ne uporabljajte izdelka po preteku roka uporabnosti, ki je naveden na embalaži.

 

Proizvajalec: Desa Pharma s.r.l., Italija. Apropos znamka je last podjetja DESA Pharma s.r.l..

Distributer: Materiamedika d.o.o., Dolinska 29a, 6000 Koper, Slovenija.

 

 

 

 

Lekarna Plavž

 

 

 

 

 

You've just added this product to the cart: