Apropos Gola Defens pršilo brez alkohola, 20 ml

Apropos Gola Defens pršilo brez alkohola, 20 ml

0 out of 5

8.45 

Apropos Gola Defens pršilo brez alkohola z zaščitnim kompleksom APM »aktivni mukoadhezivni polimeri« ustvari mukoadhezivno oblogo, ki sluznico ust in žrela ščiti pred škodljivimi zunanjimi dejavniki, jo blaži in pomirja.

Opis

Medicinski pripomoček

Apropos Gola Defens pršilo brez alkohola z zaščitnim kompleksom APM »aktivni mukoadhezivni polimeri« ustvari mukoadhezivno oblogo, ki sluznico ust in žrela ščiti pred škodljivimi zunanjimi dejavniki, jo blaži in pomirja. Apropos Gola Defens pršilo brez alkohola z zaščitno oblogo in propolisom M.E.D.* ščiti grlo pred zunanjimi dejavniki ter blaži bolečino ob vnetju grla in žrela. Pršilo ne vsebuje alkohola in je primerno za otroke od 3. leta in odrasle.

*Propolis M.E.D.  je izvleček propolisa, pripravljenega z večkratno dinamično ekstrakcijo, s katero se ohrani višja vsebnost polifenolov in flavonoidov kot pri klasični ekstrakciji.

Aktivne sestavine: zaščitni kompleks propolis APM, propolis M.E.D., črni ribez, trpotec, hialuronska kislina.

Brez alkohola.  Brez glutena.

 

Navodila za uporabo: Otroci starejši od 3 let: ob bolečinah v grlu in žrelu. S pomočjo nastavka 2-krat razpršite v usta. Postopek lahko ponovite do 4-krat na dan. Pred uporabo pretresite.

Odrasli: ob bolečinah v grlu in žrelu. S pomočjo nastavka 4-krat zapored razpršite v usta. Postopek lahko ponovite do 4-krat na dan. Pred uporabo pretresite.

Vsebnost: pršilo z aplikatorjem, 20 ml.

Sestava: voda, vodno-glicerolni izvleček propolisa,  rastlinski glicerin, vodno-glicerolni izvleček črnega ribeza, glicerolni izvleček trpotca, zaščitni kompleks AMP (celulozni gumi, ksantan gumi, hialuronska kislina, gumi arabikum, izvleček propolisa), barvilo: karamel, aroma, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, konzervans: natrijev sorbat, sladilo: sukraloza.

Opozorila: ne uporabljajte izdelka, če ste občutljivi ali alergični na eno ali več  sestavin v izdelku. Hranite nedosegljivo otrokom. Hranite v suhem prostoru, pri sobni temperaturi in ne izpostavljajte sončni svetlobi. Ne zavrzite prazne embalaže v okolje. Rok uporabe se nanaša na pravilno shranjen izdelek v nepoškodovani embalaži. Ne uporabljajte izdelka po preteku roka uporabnosti, ki je naveden na embalaži.

 

Proizvajalec: Desa Pharma s.r.l., Italija. Apropos  znamka je last podjetja DESA Pharma s.r.l..

Distributer: Materiamedika d.o.o., Dolinska 29a, 6000 Koper, Slovenija.

 

 

Lekarna Plavž

 

 

You've just added this product to the cart: