Apropos Dissolmuco Sirup za odrasle in otroke, 230 g

Apropos Dissolmuco Sirup za odrasle in otroke, 230 g

0 out of 5

11.85 

Apropos DISSOLMUCO Sirup za odrasle in otroke je medicinski pripomoček na osnovi naravnih sestavin, ki prispevajo k redčenju sluzi pri boleznih dihal z gostimi in lepljivimi izločki. Za odrasle in otroke od 3. leta.

Opis

Medicinski pripomoček

Apropos DISSOLMUCO Sirup za odrasle in otroke je medicinski pripomoček na osnovi naravnih sestavin, ki prispevajo k redčenju sluzi pri boleznih dihal z gostimi in lepljivimi izločki. Za odrasle in otroke od 3. leta. Redči bronhialno sluz in lajša njeno izločanje. Odpira dihalne poti.

Zaščitni kompleks APM »aktivni mukoadhezivni polimeri« ustvari mukoadhezivno oblogo na sluznici dihal, ki ščiti sluznico zgornjih dihal. Zaščitna obloga ohranja naravno mikrookolje na sluznici in tako varuje sluznico pred vdorom škodljivih snovi iz okolja. Dodatek flavonoidov iz timijana in bršljana prispeva k redčenju bronhialne sluzi, lajša odstranitev sluzi in izločkov ter odpira dihalne poti. Zahvaljujoč filmogenemu učinku in vsebnosti Propolisa M.E.D., Apropos Dissomuco sirup za odrasle in otroke prispeva k lajšanju produktivnega kašlja. Med in eterično olje evkalipta sta prijetnega okusa in dopolnjujeta formulacijo z blažilnimi in pomirjevalnimi lastnostmi. Propolis M.E.D. je izvleček propolisa, pripravljenega z večkratno dinamično ekstrakcijo, s katero se ohrani višja vsebnost polifenolov in flavonoidov kot pri klasični ekstrakciji.

Aktivne sestavine: zaščitni kompleks propolis APM, propolis M.E.D., med, timijan, bršljan, MSM (metil sulfonil metan), evkalipt.

Brez glutena. Brez laktoze.

 

Navodila za uporabo: otroci starejši od 3. let 1 dozirni pokrovček (10 ml) 2x na dan, odrasli 1 dozirni pokrovček (10 ml) 3x na dan.
Za natančno odmerjanje uporabite priložen dozirni pokrovček. Pred uporabo pretresti. Po uporabi dozirni pokrovček operite. Po odprtju sirup uporabite v obdobju treh mesecev.

Vsebnost: plastenka vsebuje 230 g sirupa.

Sestava: voda, fruktoza, med, izvleček timijana, suhi izvleček bršljana, metil sulfonil metan, zaščitni kompleks APM (celulozni gumi, ksantan gumi, hialuronska kislina, gumi arabikum, izvleček propolisa), propolis MED, eterično olje evkalipta, arome, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, sredstvo za zgostitev: ksantan gumi, konzervans: kalijev sorbat, sladilo: sukraloza.

Opozorila: ne uporabljajte izdelka, če ste občutljivi ali alergični na eno ali več sestavin v izdelku. Če težave ne prenehajo, se posvetujte z zdravnikom. Hranite nedosegljivo otrokom. Hranite v suhem prostoru, pri sobni temperaturi in ne izpostavljajte sončni svetlobi. Ne zavrzite prazne embalaže v okolje. Rok uporabe se nanaša na pravilno shranjen izdelek v nepoškodovani embalaži.

 

Proizvajalec: Desa Pharma s.r.l., Italija. Apropos znamka je last podjetja DESA Pharma s.r.l..

Distributer: Materiamedika d.o.o., Dolinska 29a, 6000 Koper, Slovenija.

 

 

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: