Geratherm Test za ugotavljanje zgodnje nosečnosti (1 test)

Geratherm Test za ugotavljanje zgodnje nosečnosti (1 test)

0 out of 5

6.55 

Geratherm Test za ugotavljanje zgodnje nosečnosti je diagnostični test za ugotavljanje nosečnosti za samotestiranje.

Kategoriji: , Oznake: , , Nensi: 1053019

Opis

Medicinski pripomoček

Geratherm Test za ugotavljanje zgodnje nosečnosti je diagnostični zgodnji test za ugotavljanje nosečnosti za samotestiranje

  • 4 dni pred menstruacijo.
  • Zaznava hCG v urinu že pri 10 IU/L.
  • Več kot 99% natančen.
  • Izredno veliko testno področje.
  • Varno, preprosto in hitro.
  • Za samotestiranje.

Princip testiranja

Test za ugotavljanje nosečnosti Geratherm early detect je imunološki test na podlagi lateralnega vleka, pri katerem se ugotavlja hormon humani horionski gonadotropin (hCG) kvalitativno v urinu pri dokazovanju nosečnosti. Test se lahko izvede že štiri dni pred predvidenim začetkom periode. Začetek periode se pri tem izračuna s 15 dnevi po ovulaciji. Test uporablja kombinacijo protitelesc, ki vsebujejo monoklonalno protitelesce hCG, da bi se dokazalo selektivno povišano vrednost vsebnosti hCG. Pri izvedbi testa se sesalna konica drži v curek urina, ali pa se sesalna konica potopi v urin in iz barvnih črt se odčita rezultat.

Previdnostni ukrepi

Prosimo, da pred uporabo testa temeljito preberete navodilo za uporabo. Ne uporabljajte po preteku roka uporabnosti, ki je naveden na aluminijasti vrečki. Hranite na suhem pri temperature med 2 °C in 30 °C  (ali 36 ° do 86 °F) .

Ne zamrzujte. Ne uporabljajte, če je vrečka odprta ali poškodovana. Hranite izven dosega otrok!

Samo za in-vitro- diagnostiko. Samo za zunanjo uporabo. Aluminijasto vrečko odprite samo pred izvedbo testa.

Razvlaževalni zavojček, ki se nahaja v aluminijski zaščitni vrečki, vsebuje sušilno sredstvo za varovanje kakovosti testne paličice in nima nobene druge funkcije.

Pred sprejetjem pomembnih zdravstvenih odločitev se posvetujte s svojim splošnim zdravnikom oz. ginekologom.

Vsebina seta

REF 1: 1 aluminijasti zaščitni ovoj/ z 1 testno paličico in z eno razvlaževalno vrečko, navodilo za uporabo

Navodilo za uporabo

Vzemite test iz aluminijskega zaščitnega ovoja in začnite nemudoma izvajati test. Odstranite zaščitni pokrov in ga vtaknite na ročaj. Midstream-Test primite na ročaju in ga držite, z nepokrito sesalno konico (območje zajemanja urina) obrnjeno navzdol, najmanj za 10 sekund, direktno v curek urina, dokler sesalna konica ni popolnoma navlažena (glej sliko spodaj).

Napotek: Ne urinirajte na testno okence (T) ali na kontrolno okence (C). Urin lahko prestrežete tudi v suho in čisto posodo in nato vanj za najmanj 10 sekund potopite sesalno konico. Potem, ko ste test vzeli iz urina, takoj ponovno vtaknite pokrov na sesalno konico. Položite test na ravno površino, pri tem morata biti testno in kontrolno okence obrnjena navzgor, in začnite z merjenjem časa.

Na začetku tekočega testa je možno, da se v testnem in kontrolnem okencu zazna pretočno gibanje šibko rdeče barve. Rezultat odčitajte po 3 minutah. Če se ne pojavi nobena barvna črta, počakajte še 1 minuto. Odvisno od koncentracije  hCG je možno, da se pozitivni rezultati lahko opazijo že po 1 minuti ali prej. Vendar rezultata ne odčitavajte po več kot 10 minutah.

Omejitve

Ta test lahko morebitno prikaže napačne pozitivne in napačne negativne testne rezultate. Preden sprejemate pomembne zdravstvene odločitve vas prosimo, da obiščete vašega zdravnika. Jemanje zdravil, ki vsebujejo hCG (kot na primer Pregnyl, Profasi, Pergonal in APL) lahko povzroči napačne pozitivne rezultate. Jemanje alkohola, zdravil kot penicilin, antibiotikai, oralnih sredstev za preprečevanje nosečnosti ali hormonskih terapij, ki ne vsebujejo hCG, na testni rezultat ne bi smeli vplivati. Na raven hCG lahko poleg nosečnosti vplivajo številne bolezni, kot na primer cista na jajčnikih, ali ektopična nosečnost (nosečnost izven maternice), ki povzročijo povišanje nivoja hCG hormona in s tem vodijo do napačnega pozitivnega testnega rezultata.

 

 

Dobavitelj: Potenza Medica d.o.o., Cesta Cankarjeve brigade 18, 1290 Grosuplje

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: