Karismooth masažni gel (pain killer), 145 g

Karismooth masažni gel (pain killer), 145 g

0 out of 5

14.99 

Karismooth masažni gel (pain killer) je mazilo starih egipčanov, ki odpravi vse težave od glave do pete. Mazilo je pripravek iz zbirke naravnih ekstraktov, od katerih je najpomembnejša rastlina Colocynth. 

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1052751
Prikaži košarico

Opis

Karismooth masažni gel (pain killer) je mazilo starih egipčanov, ki odpravi vse težave od glave do pete. Mazilo je pripravek iz zbirke naravnih ekstraktov, od katerih je najpomembnejša rastlina Colocynth. Razprostira se na puščavskih in peščenih območjih na obalah Severne Afrike in ima veliko koristi za človeško telo.

S svojim delovanjem mazilo sprošča, pomirja in omogoča boljšo prekrvavitev mišic in sklepov na mestih kjer se pojavljajo težave (hrbet, področje pete – trn v peti, kolena, rame, vrat, glava).

Mazilo je namenjeno starejšim, fizično aktivnim ljudem in športnikom.

 

Uporaba: Nanesite zadostno količino mazila na predele kjer so težave in masirajte 10 minut. Priporoča se uporaba 2x na dan (zjutraj in zvečer). Področja nanosa naj bodo ogreta za boljši rezultat. Nanaša se tudi na čelo, sence in zatilje (masirajte 5 minut), kar pripomore k boljši cirkulaciji.

 

Sestavine (INCI): CITRULLUS COLOCYNTHIS FRIUT MYRISTICA FRAGRANS FOENICULUM VULGARE EXTRACT CUMINUM CYMINUM EXTRACT EUCALYPTUS GLOBULUS DIANTHUS CARYOPHYLLUS FLOWER OIL CINNAMOMUM ZEYLANICUM BARK OIL VITIS VINIFERA SEED OIL MENTHA PIPERITA LEAF EXTRACT

 

Opozorilo: Za odrasle in otroke nad 6 let starosti. V primeru nosečnosti in dojenja je potreben posvet z zdravnikom. Ne uporabljajte na razpokani ali vneti koži. Preprečite stik z očmi in sluznicami.

You've just added this product to the cart: