Braunemon, 30 kapsul   

Braunemon, 30 kapsul   

13.24 

prehransko dopolnilo z vitamini za lepo porjavelo polt

Zaloga: Na zalogi Šifra: 310336
  • Opis

Opis

Ena kapsula vsebuje: 9 mg beta-karotena, 14 mg pantotenske kisline, 2,5 mg vitamina B2 (riboflavin).

Ovoj iz celuloze (barvilo: rumeni železov oksid), beta-karoten (rastlinsko olje, beta-karoten, vitamin E), pantotenska kislina, vitamin B2 (riboflavin).

Kako deluje

Braunemon je prehransko dopolnilo v kapsulah, ki vsebuje beta-karoten, pantotensko kislino in riboflavin (vitamin B2).

Beta-karoten je provitamin rastlinskega izvora katerega naše telo pretvori v vitamin A ob pomanjkanju le tega. V primeru dobre preskrbljenosti z beta-karotenom se delno presnovi v vitamin A, večji del pa se naloži v zgornjo plast kože, ki jo obarva svetlo rjavo.

Pantotenska kislina ima vlogo pri sintezi in presnovi steroidnih hormonov, vitamina D in nekaterih prenašalcev živčnih impulzov.

Riboflavin prispeva k ohranjanju zdrave kože in ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Braunemon priporočamo ljudem s problematično in slabo prehranjeno kožo, ki je preobčutljiva na svetlobne vplive in tistim, ki želijo imeti lepo porjavelo polt.

Odmerjanje

Z vodo popijte eno kapsulo dnevno. Priporočljivo je, da Braunemon začnete jemati 2 do 3 tedne pred daljšo izpostavitvijo soncu in nadaljujete v obdobju sončenja.

Opozorila

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna je raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

You've just added this product to the cart: