Paro 3star grip, trikotna medzobna ščetka – 3,5 mm

Paro 3star grip, trikotna medzobna ščetka – 3,5 mm

0 out of 5

5.60 

Modre medzobne ščetke trikotne oblike. Že pripravljene za uporabo, z udobnim gumijastim držalom.

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1048630
Prikaži košarico

Opis

Pakiranje: 4 medzobne ščetke
Premer ščetke: 3.5 mm
Premer žice: 0.7 mm

Modre medzobne ščetke trikotne oblike. Že pripravljene za uporabo, z udobnim gumijastim držalom.

Prednosti

✓ Udobno, nedrseče gumijasto držalo omogoča dober oprijem med čiščenjem in je primerno za uporabnike vseh generacij.

✓ Higienski pokrovček olajša shranjevanje in zaščiti ščetine na potovanju.

✓ PATENTIRANO: Paro 3STAR: Patentiran trikotni prerez ščetke omogoča, da se ščetka anatomsko prilega v medzobne prostore in jih v primerjavi s klasično okroglo medzobno ščetko do 30% bolje očisti.

✓ PATENTIRANO: Paro ISOLA tehnologija: Kovinska žica, na katero so pritrjene ščetine, je prevlečena s posebnim plastičnim materialom. Ta patentirana izolacija preprečuje poškodbe ter boleč in neprijeten ‘baterijski’ občutek, ki ga sicer povzroča kovina ob stiku z zobnimi vratovi ali polnili.

Opis

Patentirane spiralne ščetke za medzobno higieno s trikotnim prerezom zaradi anatomskega prileganja v medzobne prostore lažje prodrejo in jih v primerjavi s konvencionalnimi okroglimi medzobnimi ščetkami do 30% bolje očistijo. Kovinska žica, na katero so pritrjene ščetine, je prevlečena s posebnim plastičnim materialom, kar preprečuje boleč občutek med uporabo.
Priložen tudi higienski pokrovček, ki omogoča zaščito krtačke ter lažje shranjevanje.

Uporaba:
Konico ščetke pod kotom nežno vstavite v trikotno špranjo med dvema zoboma ter dlesnijo. Nato ščetko izravnajte v bolj horizontalen položaj ter jo nežno potisnite do konca. Ne tiščite je na silo, saj obstaja velika verjetnost, da boste dlesen na tak način poškodovali. V kolikor se ščetka v medzobni prostor ne prileže, izberite ustreznejšo velikost. Za najbolj efektivno čiščenje obrnite ščetko tako, da se širši del ščetin (dno trikotnika) med uporabo stika z dlesnijo. Za lažjo uporabo pri zadnjih zobeh upognite žico ščetke za 90°.

 

 

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: