Sensodyne Pronamel zobna pasta, 75 ml

Sensodyne Pronamel zobna pasta, 75 ml

0 out of 5

5.39 

Sensodyne Pronamel je zobna pasta za vsakodnevno uporabo, zasnovana posebej za pomoč pri utrjevanju zmehčane zobne sklenine.

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1014024
Prikaži košarico

Opis

Izdelki linije Sensodyne Pronamel pomagajo zaščititi sklenino pred kislinsko erozijo.

Kisline v vsakdanji hrani raztapljajo minerale zobne sklenine in mehčajo njen vrhnji del, ki se na tak način hitreje obrablja. Ko pa se sklenina enkrat obrabi, je to dokončno. Zobje postajajo vedno manj beli in vse bolj prozorni. Žal je kislinsko erozijo v zgodnjih stadijih težko opaziti – zobje so lahko na prvi pogled povsem normalni, vendar je resnica lahko drugačna. Ali imate kislinsko erozijo, bo zagotovo vedel le vaš zobozdravnik.

Sensodyne Pronamel je zobna pasta za vsakodnevno uporabo, zasnovana posebej za pomoč pri utrjevanju zmehčane zobne sklenine. Edinstvena formula ima visoko vsebnost fluora (natrijev fluorid – 1450 ppm), nevtralno vrednost pH, nizko abrazivnost ter okus po meti, ki ohranja svežino v ustih.

Sestavine (INCI) Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Potassium Nitrate, PEG-6, Cocamidopropyl Betaine roma, Xanthan Gum, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Titanium Dioxide, Sodium Hydroxide, Limonene, Anise Alcohol

You've just added this product to the cart: