Miradent Mirasensitive HAP+ Zobna krema za preobčutljive zobe, 50 ml

Miradent Mirasensitive HAP+ Zobna krema za preobčutljive zobe, 50 ml

0 out of 5

7.82 

Miradent Mirasensitive HAP+ zobna krema za preobčutljive zobe je posebna nega za preobčutljive zobe.

Kategorija: Oznake: , , , Nensi: 1032353

Opis

Miradent Mirasensitive HAP+ zobna krema za preobčutljive zobe je posebna nega za preobčutljive zobe.

Če vaši zobje reagirajo na VROČE, MRZLE, SLADKE ali KISLE dražljaje z bolečino, je možno, da so vaši zobje preobčutljivi. Ljudje po vsem svetu trpijo zaradi preobčutljivosti zob. Vzrok so razgaljeni zobni vratovi. Možni so različni razlogi npr.: so simptomi staranja, gingivalna obolenja, abrazija zaradi uporabe zobne paste.

Zobni vrat je zgrajen iz dentina, ki je veliko mehkejši od sklenine ima pa tudi mnogo majhnih dentinskih kanalov. Če so ti kanali izpostavljeni, lahko stik z VROČO, MRZLO, SLADKO ali KISLO hrano in pijačo povzroči bolečino.

Dnevna nega z Mirasensitive s HAP+ duo kompleksom pomaga zaščititi vaše zobe pred bolečimi dražljaji.

Kalijev citrat sprošča kalijeve ione. Ti ioni vstopajo v zob skozi odprte dentinske kanale in zaščitijo zobni živec, tako da ga prekrijejo (zatesnijo).

Hidroksiapatit (HAP) je biomimetična mineralna snov, ki je glavna sestavina sklenine. Pri ščetkanju z Mirasensitive HAP+ se hidroksiapatit oprime dentina in zapolni odprte dentinske kanale.

Sestavine (INCI): Hydroxylapatite, Aqua, Sorbitol, Xylitol, Propylene Glycol, Potassium Citrate, Tetrapotassium Pyrophosphate, Cellulose Gum, Aroma, Sodium C 14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Pyrophosphate, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Sodium Chloride, Limonene, CI 77891.

 

Vsebina: 50 ml

 

 

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: