Echinacea zobna pasta, 72 ml

Echinacea zobna pasta, 72 ml

0 out of 5

6.45 

Echinacea zobna pasta iz ameriškega slamnika je namenjena naravni negi zob in občutljivih dlesni, ki so nagnjene k pogostejšim krvavitvam.  Zobna pasta iz ameriškega slamnika vsebuje tinkturo svežega škrlatnega ameriškega slamnika (lat. Echinacea purpurea) in ne vsebuje fluora.

Kategorija: Oznake: , , Nensi: 1008822
Prikaži košarico

Opis

Echinacea zobna pasta iz ameriškega slamnika je namenjena naravni negi zob in občutljivih dlesni, ki so nagnjene k pogostejšim krvavitvam. Krepi čvrstost dlesni in ne škoduje sklenini. Zobna pasta iz ameriškega slamnika vsebuje tinkturo svežega škrlatnega ameriškega slamnika (lat. Echinacea purpurea) in ne vsebuje fluora.

 

Uporaba
Zobna pasta iz ameriškega slamnika vsebuje tinkturo svežega škrlatnega ameriškega slamnika (lat. Echinacea purpurea) in ne vsebuje fluora. Ker je krema popolnoma naravna, se ob uporabi manj peni in je nekoliko bolj tekoča.

Za celovito in naravno nego zob, dlesni in ustne votline vam svetujemo, da preizkusite tudi ustno vodo Dentaforce.

 

Sestava
voda, sorbitol, prana kreda, alkohol, sladki koren (Glycyrrhiza glabra), srčna moč (Potentilla erecta), Astragalus gummifer, poprova meta (Mentha x piperita), škrlatni ameriški slamnik (Echinacea purpurea), borovnica (Vaccinium myrtillus), akacija (Acacia Catechu), rožmarin (Rosemarinus officinalis) in evkaliptus (Eucalyptus globulus).

 

Neto vsebina: 100 g/72 ml.

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: