Curaprox Perio Plus + Focus parodontalni gel, 10 ml

Curaprox Perio Plus + Focus parodontalni gel, 10 ml

0 out of 5

5.87 

Parodontalni gel vsebuje klorheksidin, citrox in hialuronsko kislino. Parodontalni gel je primeren za lokalno uporabo kot intenzivna podpora pri zaščiti zob in dlesni v primeru težav.

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1055032

Opis

Parodontalni gel CURAPROX Perio Plus+ Focus ima zraven 0,5 % klorheksidina (CHX) tudi CITROX ter hialuronsko kislino. Klorheksidin učinkovito obvladuje nastanek zobnih oblog, CITROX pa dokazano poveča učinek klorhksidina, ob tem pa je prijetnega okusa in ne vpliva na zmožnost okušanja. Hialuronska kislina pa učinkovito spodbuja obnovo tkiv po kirurškem posegu.

CITROX dokazano poveča učinek klorheksidina. Je naravni izvleček devetih bioflavonoidov iz grenke pomaranče. Ti bioflavonoidi imajo močno in široko antiseptično učinkovanje, delujejo pa tudi protiglivično in protivirusno. Je popolnoma naraven in nima neželenih učinkov. CITROX zmanjša tveganje za obarvanje tkiv zaradi klorheksidina.

Parodontalni gel je primeren za lokalno uporabo kot intenzivna podpora pri zaščiti zob in dlesni v primeru težav. Za enostavnejši nanos ga lahko uporabimo z zobno ščetko CURAPROX CS surgical ali medzobnimi ščetkami CURAPROX CPS.

Namenjen je KRATKOTRAJNI intenzivni uporabi (3-7 dni).

Prednosti izdelka:

  • vsebuje 0,5% klorheksidina, ki zavira nastajanje zobnih oblog
  • vsebuje CITROX, ki deluje atiseptično, protiglivično in protivirusno
  • vsebuje hialuronsko kislino, ki spodbuja obnovo tkiv po operativnem posegu.

Uporaba

  • Uporaba: 3 do 7 dni oz. skladno z navodili izbranega strokovnjaka za ustno zdravje.
  • Nanesemo ga s prsti ali ga za enostavnejši nanos uporabimo z zobno ščetko CURAPROX CS surgical ali medzobnimi ščetkami CURAPROX CPS.

Vsebina

  • tuba vsebuje 10 ml parodontalnega gela CURAPROX Perio Plus+ Focus

Sestavine (INCI):
AQUA, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM GLUCONATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, XYLITOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, POLYSORBATE 20, SODIUM HYALURONATE, AROMA, CYCLODEXTRIN, PHENOXYETHANOL, VP/VA COPOLYMER, SUCRALOSE, CETYLPYRIDINIUM CHLORIDE, DISODIUM PHOSPHATE, SODIUM PHOSPHATE, CITRIC ACID, CITRUS AURANTIUM AMARA FRUIT EXTRACT*, GLYCERIN, POLYLYSINE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CHLORIDE

Proizvajalec: Curaden International AG, Švica

You've just added this product to the cart: