Sensodyne Cool Mint voda za izpiranje ust, 500ml

Sensodyne Cool Mint voda za izpiranje ust, 500ml

0 out of 5

6.66 

Formula s fluoridom zobe krepi, okus mete pa v vaših ustih pusti neverjeten občutek svežine in čistoče. Ustno vodo uporabljajte dvakrat dnevno po ščetkanju z zobno pasto s fluoridom. Ustna vode ne vsebuje alkohola.

Nensi: 1044514
  • Opis

Opis

Ustna voda Sensodyne Cool Mint zagotavlja vsakodnevno zaščito pred občutljivostjo zob*. Aktivna sestavina v ustni vodi ob uporabi dvakrat dnevno deluje v notranjosti zob. Okoli zobnega živca ustvarja blažilno zaščito ter ves dan ščiti pred bolečinami zaradi občutljivosti*. Njena formula s fluoridom krepi zobe. Okus mete poskrbi za svež dah in občutek čistoče v vaših ustih.
*ob uporabi v skladu z navodili.

Navodila za uporabo/Priporočena uporaba: VEDNO UPOŠTEVAJTE NAVODILA NA EMBALAŽI. Uporabljajte dvakrat dnevno po ščetkanju z zobno pasto s fluoridom. Izpirajte usta 1 minuto z 10 ml ustne vode in nato izpljunite. Ne požirajte. Ne izpirajte z vodo.

Opozorila: Shranjujte nedosegljivo otrokom! Izdelek ni primeren za otroke do vključno dvanajstega leta starosti, razen po navodilu zobozdravnika ali zdravnika. Občutljivi zobje so morda pokazatelj kakšne druge težave, ki zahteva pregled pri zobozdravniku. Če simptomi ne prenehajo ali se poslabšajo, obišcite zobozdravnika. Če se pojavi draženje, prenehajte z uporabo. Ne pijte iz plastenke.

Sestavine: Aqua, Glycerin, Sorbitol, Potassium Nitrate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Poloxamer 407, Sodium Benzoate, Aroma, Disodium Phosphate, Methylparaben, Propylparaben, Sodium Phosphate, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, CI 42090. Vsebuje natrijev fluorid 0,048% w/w (217 ppm fluorida) in kalijev nitrat 3% w/w.

Pakiranje: 500 ml

 

 

You've just added this product to the cart: