Curaprox Perio Plus+ Protect ustna voda, 200 ml

Curaprox Perio Plus+ Protect ustna voda, 200 ml

0 out of 5

9.67 

Ustna voda je primerna za kratkotrajno uporabo ob najrazličnejših težavah v ustni votlini, invazivnih posegih in za močno razdražene dlesni.

Nensi: 1055028

Opis

Ustna voda CURAPROX Perio Plus+ Protect ima zraven 0,12 % klorheksidina (CHX) tudi CITROX. Klorheksidin učinkovito obvladuje nastanek zobnih oblog, CITROX pa dokazano poveča učinek klorheksidina, ob tem pa je prijetnega okusa in ne vpliva na zmožnost okušanja.

CITROX je naravni izvleček devetih bioflavonoidov iz grenke pomaranče. Ti bioflavonoidi imajo močno in široko antiseptično učinkovanje, delujejo pa tudi protiglivično in protivirusno. Je popolnoma naraven in nima neželenih učinkov. CITROX zmanjša tveganje za obarvanje tkiv zaradi klorheksidina.

Ustna voda CURAPROX Perio Plus+ Protect ne vsebuje alkohola, zato ne izsušuje ustne sluznice. Primerna je za kratkotrajno uporabo (do 3 tedne).

Uporabljamo jo ob pojavu težav v ustni votlini, saj krepi in ohranja zobe in dlesni zdrave.

V prodaji so tudi ustne vode CURAPROX Perio Plus+:

  • Perio Plus+ Balance,
  • Perio Plus+ Regenerate in
  • Perio Plus+ Forte.

Uporaba

  • Uporaba: dvakrat na dan (zjutraj in zvečer) po 60 sekund spiranja z 10 ml ustne vode.
  • Ustna voda se lahko uporablja največ 3 tedne dni oz. po navodilih izbranega strokovnjaka za ustno higieno.
  • Sočasno uporabljajte samo zobne paste, ki ne vsebujejo SLS-a (natrijevega lavril sulfata), saj le-ta nevtralizira delovanje CHX (klorheksidina).

Vsebina

    • v steklenički je 200 ml ustne vode CURAPROX Perio Plus+ Protect

Sestavine (INCI):
AQUA, XYLITOL, POLYSORBATE 20, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, AROMA, PHENOXYETHANOL, VP/VA COPOLYMER, SUCRALOSE, CETYLPYRIDINIUM CHLORIDE, POLYLYSINE, CITRIC ACID, CITRUS AURANTIUM AMARA FRUIT EXTRACT*, GLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CHLORIDE

Proizvajalec: Curaden International AG, Švica

You've just added this product to the cart: