Curaprox Perio Plus+ Forte ustna voda, 200 ml

Curaprox Perio Plus+ Forte ustna voda, 200 ml

0 out of 5

9.67 

Ustna voda je primerna za uporabo pred in po zobozdravstvenimi posegi v ustni votlini, saj zagotavlja odlično zaščito pred bakterijami v ustih.

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1055027
Prikaži košarico

Opis

Ustna voda CURAPROX Perio Plus+ Forte ima zraven 0,20 % klorheksidina (CHX) tudi CITROX. Klorheksidin učinkovito obvladuje nastanek zobnih oblog, CITROX pa dokazano poveča učinek klorheksidina, ob tem pa je prijetnega okusa in ne vpliva na zmožnost okušanja.

CITROX je naravni izvleček devetih bioflavonoidov iz grenke pomaranče. Ti bioflavonoidi imajo močno in široko antiseptično učinkovanje, delujejo pa tudi protiglivično in protivirusno. Je popolnoma naraven in nima neželenih učinkov. CITROX zmanjša tveganje za obarvanje tkiv zaradi klorheksidina.

Ustna voda CURAPROX Perio Plus+ Forte ne vsebuje alkohola, zato ne izsušuje ustne sluznice. Primerna je za kratkotrajno intenzivno uporabo (od 3 do 7 dni).

Uporabljamo jo pred invazivnimi zobozdravstvenimi posegi in po njih, saj zagotavlja odlično zaščito pred bakterijami v ustih.

V prodaji so tudi ustne vode CURAPROX Perio Plus+:

  • Perio Plus+ Balance,
  • Perio Plus+ Regenerate in
  • Perio Plus+ Protect.

Uporaba

  • Uporaba neposredno pred operativnim posegom v ustni votlini.
  • Uporaba po operativnem posegu: dvakrat na dan 60 sekund spiranja z 10 ml ustne vode.
  • Ustna voda se uporablja od 3 do 7 dni oz. po navodilih izbranega strokovnjaka za ustno higieno.
  • Sočasno uporabljajte samo zobne paste, ki ne vsebujejo SLS-a (natrijevega lavril sulfata), saj le-ta nevtralizira delovanje CHX (klorheksidina).

Vsebina

    • v steklenički je 200 ml ustne vode CURAPROX Perio Plus+ Forte

Sestavine (INCI):
AQUA, XYLITOL, POLYSORBATE 20, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, AROMA, PHENOXYETHANOL, VP/VA COPOLYMER, SUCRALOSE, CETYLPYRIDINIUM CHLORIDE, POLYLYSINE, CITRIC ACID, CITRUS AURANTIUM AMARA FRUIT EXTRACT*, GLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CHLORIDE

Proizvajalec: Curaden International AG, Švica

You've just added this product to the cart: