Curaprox Perio Plus+ Balance ustna voda, 200 ml

Curaprox Perio Plus+ Balance ustna voda, 200 ml

0 out of 5

9.67 

Ustna voda je primerna za dolgotrajno vzdrževanje ustne higiene ob najrazličnejših težavah v ustni votlini in za uporabnike fiksnega ortodontskega aparata

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1055030
Prikaži košarico

Opis

Ustna voda CURAPROX Perio Plus+ Balance ima zraven 0,05 % klorheksidina (CHX) še CITROX in 0,05 % natrijevega fluorida. Klorheksidin učinkovito obvladuje nastanek zobnih oblog, CITROX pa dokazano poveča učinek klorheksidina, ob tem pa je prijetnega okusa in ne vpliva na zmožnost okušanja.

CITROX je naravni izvleček devetih bioflavonoidov iz grenke pomaranče. Ti bioflavonoidi imajo močno in široko antiseptično učinkovanje, delujejo pa tudi protiglivično in protivirusno. Je popolnoma naraven in nima neželenih učinkov. CITROX zmanjša tveganje za obarvanje tkiv zaradi klorheksidina.

Ustna voda CURAPROX Perio Plus+ Balance ne vsebuje alkohola, zato ne izsušuje ustne sluznice. Primerna je za dolgotrajno uporabo (do 6 mesecev).

Učinkovita je pri posameznikih s povečanim tveganjem za bolezni zob in obzobnih tkiv. Uporabljajo jo lahko tudi vsi, ki nosijo ortodontski aparat in posamezniki s pojavom suhih ustih, ki je posledica zdravljenja.

V prodaji so tudi ustne vode CURAPROX Perio Plus+:

  • CURAPROX Perio Plus+ Regenerate,
  • CURAPROX Perio Plus+ Protect in
  • CURAPROX Perio Plus+ Forte.

Uporaba: dvakrat na dan po 60 sekund spiranja z 10 ml ustne vode.

  • Ustna voda se lahko uporablja največ 6 mesecev oz. po navodilih izbranega strokovnjaka za ustno higieno.
  • Sočasno uporabljajte samo zobne paste, ki ne vsebujejo SLS-a (natrijevega lavril sulfata), saj le-ta nevtralizira delovanje CHX (klorheksidina).

Vsebina

  • v steklenički je 200 ml ustne vode CURAPROX Perio Plus+ Balance

Sestavine (INCI):
AQUA, XYLITOL, POLYSORBATE 20, AROMA, PHENOXYETHANOL, VP/VA COPOLYMER, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, SODIUM FLUORIDE, SUCRALOSE, CETYLPYRIDINIUM CHLORIDE, POLYLYSINE, CITRIC ACID, CITRUS AURANTIUM AMARA FRUIT EXTRACT*, GLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM FLUORIDE (230 PPM F)

Proizvajalec: Curaden International AG, Švica

You've just added this product to the cart: