GLIZIGEN mazilo za ustnice, 5 g

GLIZIGEN mazilo za ustnice, 5 g

0 out of 5

7.93 

Ustnice ohranja navlažene in jih ščiti pred zunanjimi dejavniki.

Kategorija: Nensi: 1030861

Opis

Uporablja se za nego suhih in razpokanih ustnic.
Ustnice ohranja navlažene in jih ščiti pred zunanjimi dejavniki. Priporočamo ga tudi kot podporo standardnim terapijam herpesnih infekcij.

Glizigen vsebuje glicirizinsko kislino (GA), ki deluje proti virusom tako, da jim preprečuje razmnoževanje v zgodnjih stadijih, z inhibicijo proizvodnje prostaglandina E2 pa deluje tudi protivnetno.

Brez stranskih učinkov.

Priporočena uporaba: Enakomerno nanesite na ustnice. Po potrebi mazilo nanesite 3-5x na dan za hitro izboljšanje stanja ustnic.

Opozorila: Hranite izven dosega otrok. Shranjujte na hladnem in suhem, pri temperaturi 15-30° C.

Sestavine (INCI): Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol-Ceteth-20-Steareth20, Glycerin, Cetearyl Alcohol-Sodium Lauryl Sulfate-Sodium Cetearyl Sulfate, Dimethicone, C12-15 Alkyl Benzoate, Phenoxyethanol-Ethylhexylglycerin, Aroma, Diazolidinyl Urea, Glycyrrhizinic Acid, BHT, Sodium Metabisulfite, Carbomer, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide.

 

GLIZIGEN

Skupina izdelkov GLIZIGEN je kozmetika za zunanjo uporabo. Neguje kožo pri genitalnemu in oralnemu herpesu, herpesu zoster ter humanemu papiloma virusu. Izdelki so namenjeni negi kot podpora standardnim terapijam pri vseh okužbah, ki jih povzročajo različne oblike herpes virusa, virusa varicela zoster in humani papiloma virus. Vsi izdelki Glizigen vsebujejo glicirizinsko kislino, za katero so raziskave pokazale, da deluje protivnetno in protivirusno.

You've just added this product to the cart: