Lekovita Nosečka negovalno olje, 250 ml

Lekovita Nosečka negovalno olje, 250 ml

0 out of 5

19.83 

Lekovita Nosečka negovalno olje za nego kože je mešanica hranljivih in vlažilnih olj brez parafina, silikonov in parfumov, za zunanjo in globinsko nego kože v času nosečnosti.

Kategorije: , , , Oznake: , , Nensi: 1041768

Opis

Lekovita Nosečka negovalno olje za nego kože v času nosečnosti je mešanica hranljivih in vlažilnih olj brez parafina, silikonov in parfumov. Za zunanjo in globinsko nego kože v času nosečnosti.

Spodbuja obnavljanje kože in pomaga pri preprečevanju nastanka strij. Soja, mandelj, oliva, jojoba, sezam, avokado, šentjanževka in korenček, obogateni z ognjičem in ovsom dajejo koži občutek mehkobe in svilnate gladkosti. Olje kožo hrani, vlaži in varujejo pred izsuševanjem ter jo ohranja vitalno. Hitro se popolnoma vpije v kožo, a je ne masti.

Lekovita Nosečka negovalno olje vsebuje: Sojino olje, mandljevo olje, olivno olje, jojoba olje, sezamovo olje, avokadovo olje, šentjanževo olje, korenčkovo olje, ognjič, oves.

 

Uporaba
Mešanica hranljivih in vlažilnih olj brez parafina, silikonov in parfumov za zunanjo in globinsko nego kože v času nosečnosti. Spodbuja obnavljanje kože in pomaga pri preprečevanju nastanka strij. Soja, mandelj, oliva, jojoba, sezam, avokado, šentjanževka in korenček, obogateni z ognjičem in ovsom kožo obdarijo z občutkom mehkobe in svilnate gladkosti. Olje kožo hrani, vlaži in varujejo pred izsuševanjem ter jo ohranja vitalno. Hitro in popolnoma se vpije in ne masti.

Opozorilo
Pred vsako uporabo pretresite. Po vsaki uporabi dobro zaprite. Hranite v temnem prostoru pri sobni temperaturi. Hranite nedosegljivo otrokom.

Sestavine (INCI)
Soybean Oil, Bitter Almond Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Jojoba Oil, Sesamum Indicum Oil, Avocado Oil, Hypericum Perforatum Oil, Daucus Carota Fruit Oil,Calendula Officinalis Extract, Avena Sativa Extract

 

 

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: